Reserveringssysteem voor Escaperooms

Recras, het reserveringsysteem voor escaperooms

Laat nu ook je escaperoom en andere activiteiten snel en makkelijk online reserveren via Recras. Recras is het online administratie- en reserveersysteem voor escaperooms. Binnen Recras is het mogelijk om losse producten, maar ook complete arrangementen online te boeken.

Hoe werkt het boeken van een escaperoom binnen Recras

Recras werkt met starttijden en met arrangementen. In een arrangement kun jij aan de achterkant zo veel activiteiten toevoegen als je zelf wilt. Dit kan een escaperoom zijn, maar dit kunnen ook andere activiteiten zijn, of een upsellmogelijkheid zoals ‘ontvangst met gebak’ of ‘lekker nazitten’.

Waarom wil je je escaperoom online laten reserveren?

Recras heeft in binnen- en buitenland al veel klanten bij escaperooms en andere activiteiten mogen begroeten via online reserveren. Makkelijk, betrouwbaar en snel. Het grote voordeel van het online reserveringssysteem van Recras is dat je klant 24 uur per dag kan reserveren. Het slim bedachte boekingssysteem loodst je klant in een aantal eenvoudige stappen door het menu heen. Wanneer je klant inlogt ziet hij altijd de laatste informatie, want het boekingssysteem is altijd up-to-date. Bovendien is het als recreatieondernemer niet meer nodig om voor het reserveren een kalender bij te houden, de telefoon op te nemen of te e-mailen. Dit gebeurt vanaf nu af aan voor een groot deel automatisch.

Voorbeeld van het reserveren van een activiteit

Een activiteit kan bijvoorbeeld zijn het proberen te ontsnappen uit een escape room. Een steeds populairdere activiteit in Nederland, waarbij teams van zo’n 10 mensen via het oplossen van raadsels moeten proberen zich te bevrijden uit een kamer waarin ze opgesloten zitten. De klant vult het aantal deelnemers in en de gewenste tijd. Als recreatieondernemer kun je de gewenste tijdsinterval zelf invullen. Ook is het voor je klant mogelijk extra opties aan te klikken, zoals ontvangst met gebak, steengrill of een gezellig borrel.

Een totaaloplossing voor de recreatiebranche

Klanten worden volledig automatisch herinnerd aan gemaakte reserveringen. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar. Bovendien verhoogt het ontvangen van deze e-mail de voorpret bij je klant! Recras beschikt over een geïntegreerd kassasysteem. Hiermee kunnen activiteiten, hapjes en drankjes direct worden toegevoegd aan de bestaande boekingen en worden meegenomen op een algehele factuur. Zo heb je altijd alles compleet en voorkom je kasverschil. Ook zorgt het online reserveringssysteem ervoor dat je altijd de juiste bijlage meestuurt, zoals bijvoorbeeld een routebeschrijving of algemene voorwaarden.

Een voorbeeld uit de praktijk

Je hebt twee escaperooms, beide zijn geschikt voor groepen van 6 tot 12 personen. Er is een groep van 15 dames dat online reserveert. Het is een drukke dag maar tijdens het boeken is direct duidelijk dat er nog twee momenten zijn om te starten met 15 personen. Recras reserveert direct twee kamers en de klant wordt gevraagd tijdens het boekingsproces of ze ook een borrelarrangement willen afnemen. De groep was eerst van plan om nog ergens anders heen te gaan maar zijn enthousiast dat dit direct op jouw locatie kan waardoor ze lekker kunnen na kletsen over de avonturen die ze zojuist hebben beleefd in jouw escape rooms. De boeking is direct betaald via iDeal en Recras heeft de factuur al gegenereerd en verstuurd. Jij krijgt in Recras direct een melding dat er een boeking is waarvoor je een personeelslid moet inplannen en de dames krijgen een leuke bevestiging waardoor het enthousiasme alleen maar groter wordt. Na tien maanden krijgen de dames automatisch nog een leuke mail van jouw bedrijf waardoor ze worden getriggerd om jouw vernieuwde escaperooms te gaan testen en wederom een fantastische dag beleven.

Recras in vogelvlucht