Slimme software voor evenementenlocaties

Stroomlijn je operatie. Breng klantcontact, planning en productie samen in één systeem.

✓ Vrijblijvende kennismaking

✓ Hulp voor het optimaal inrichten

✓ Abonnement op basis van omzetwaarde

✓ Complexe aanvragen, snel beantwoord

Verstuur razendsnel persoonlijke en op maat gemaakte offertes met Templates. In je eigen huisstijl met bijlagen zoals algemene voorwaarden en routebeschrijving.

✓ Boekingsinformatie en communicatie op één plek

Klantgegevens, boekingsinformatie en klantcontact worden op dezelfde pagina bewaard. Hiermee behoud je een vloeiende informatieoverdracht in je organisatie.

✓ Altijd actuele beschikbaarheid

Biedt zorgeloos je evenementenlocatie aan. Recras zorgt dat beschikbare data alleen tot de maximum capaciteit worden aangeboden.

Met Recras til je de organisatie van je recreatiebedrijf naar een hoger niveau. Door boekingsinformatie te combineren met operationele overzichten benut je je materiaal beter, plan je personeel efficiënter in en neem je boekingen aan tot de maximum capaciteit. Werken met Recras levert je tijd, blije bezoekers en geld op.

Offertes op maat

Met Templates verstuur je op maat gemaakte offertes met één druk op de knop. Unieke en samengestelde arrangementen klik je eenvoudig bij elkaar. Klanten kunnen de offerte vervolgens online accepteren, waarna er automatisch een opdracht- of boekingsbevestiging wordt verstuurd. Eventueel uit te breiden met door jou geselecteerde bijlagen.

Klantcontact

Het e-mail contact dat je hebt met klanten wordt automatisch verzameld op de bijbehorende boekingspagina’s. Bij telefonisch contact maak je eenvoudig een interne notitie aan op de klantpagina. Zo zijn afspraken en wijzigingen altijd voor iedereen terug te vinden.

Planning en overzichten

Overzie de periodieke planningen voor beschikbaarheid van ruimte, materiaal, personeel en eventuele startmomenten van jouw activiteiten. Maak concept planningen op basis van verwachte drukte, vraag nieuwe personeelsdiensten uit en zie overzichten van openstaande vervolgacties.

Meldingen en vervolgacties

Houd overzicht op alle openstaande acties in je locatie. Je krijgt een seintje bij o.a. nieuwe groepsaanvragen, verlopen facturen, vervolgacties bij klantcontact en ook wanneer de personeelsplanning niet klopt. Aan de hand van duidelijke blauwe knoppen in jouw Recras omgeving, kunnen jij en je personeel direct zien welke acties er moeten gebeuren.

Boekprocessen

In 5 stappen jouw boekproces online met Recras Widgets. Widget zijn de bouwstenen van het Recras reserveringssysteem. Hiermee richt je ieder boekproces in zoals het past bij jouw organisatie en de activiteiten die je aanbiedt. De reserveringsmodule en contactformulieren integreer je vervolgens eenvoudig op je website in jouw huisstijl. Met automatische bevestigingsmails en offerte templates zorg je uiteindelijk voor een vloeiende klantervaring.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.