Tarief

Een eerlijke abonnementsvorm, zonder fratsen.

Onze Beloften

 • Geen instapkosten.

  Er gelden geen kosten voor het aanmelden bij Recras. Sterker nog: we begeleiden je stap voor stap met de inrichting van het programma aan de hand van gratis online consultaties.

 • Je betaald alleen voor echte omzet

  Je betaald alleen voor boekingen die door Recras heen lopen en ook daadwerkelijk zijn doorgegaan. Zolang er nog geen boekingen in Recras komen betaal je ook niets.

 • Samen doorgroeien.

  Groeit jouw bedrijf? Dan ga je iets meer betalen aan Recras. Gaat het even wat minder? Dan betaal je ook minder. Wel zo eerlijk toch?

 • Alleen betalen voor actieve gebruikers.

  Wij vinden het onzinnig om te betalen voor inactieve gebruikers. Daarom betaal je bij Recras alleen voor gebruikers die daadwerkelijk hebben ingelogd in de afgelopen maand.

 • Je betaald alleen als er inkomsten zijn

  Voor het maandbedrag wordt gekeken naar de boekingswaarde (omzet) exclusief btw van de afgelopen maand. Heb je het in de winter rustig dan betaal je ook amper.

 • Geen opzegtermijn.

  Deze regel zal vast nooit ter sprake komen, maar toch is het fijn om te weten dat we bij Recras niet werken met een opzegtermijn. Wil je – om wat voor reden dan ook – je lidmaatschap opzeggen? Dan kan dat met onmiddellijke ingang en zonder extra kosten.

De maandelijkse kosten van een Recras abonnement bestaan uit 2 componenten:

€ 0,-

vaste kosten

0,5%

van de gemiddelde maandelijkse boekingswaarde (omzet) exclusief btw

€ 5,-

per gebruiker die in de afgelopen maand heeft ingelogd

Geïnteresseerd in ons systeem?

Ben je geïnteresseerd in ons reserveringssysteem of wil je graag weten wat Recras voor jou kan betekenen? Laat het ons weten!