Management systeem voor FEC

Beheer je organisatie in één systeem. Stroomlijn boekingen, planning en administratie met Recras.

✓ Vrijblijvende kennismaking

✓ Hulp voor het optimaal inrichten

✓ Abonnement op basis van omzetwaarde

✓ Efficiënt personeelsmanagement

Planning, urenregistratie, communicatie en overzicht van gewerkte uren zijn allemaal voor iedereen beschikbaar. Al het personeel kan zelf inloggen en hun beschikbaarheid doorgeven.

✓ Bedrijfsstatistieken binnen handbereik

Houdt zicht op je resultaten. Krijg o.a. inzicht in omzetcijfers per product, gemiddelde omzet per klant, bezoekersaantallen, totale personeelskosten en inkoopkosten.

✓ Alle boekingsinformatie op één plek

Klantgegevens, boekingsinformatie en klantcommunicatie worden op dezelfde pagina bewaard. Hiermee behoud je een vloeiende informatieoverdracht in je organisatie.

Alles onder controle

Met Recras til je de organisatie van je recreatiebedrijf naar een hoger niveau. Door boekingsinformatie te combineren met operationele overzichten benut je je materiaal beter, plan je personeel efficiënter in en neem je boekingen aan tot de maximum capaciteit. Werken met Recras levert je tijd, blije bezoekers en geld op.

Planning en overzichten

Overzie dagelijks de beschikbaarheid van tickets, personeel en startmomenten van jouw activiteiten. Maak concept planningen op basis van verwachte drukte, vraag nieuwe personeelsdiensten uit en zie overzichten van openstaande vervolgacties.

Statistieken

Met Recras heb je inzicht in je bedrijfsdata. Ontdek hoe jouw FEC presteert ten opzichte van voorgaande jaren. Bestudeer bezoekersaantallen, omzetten, totaal aantal geregistreerde uren en geboekte activiteiten en arrangementen. Zie waar je nog kan groeien en zet je ideeën direct om in aanpassingen van je planning, producten en boekprocessen.

Meldingen en vervolgacties

Houd je overzicht op alle openstaande acties. Je krijgt een seintje bij o.a. nieuwe groepsaanvragen, verlopen facturen, vervolgacties bij klantcontact en ook wanneer de personeelsplanning niet klopt. Aan de hand van duidelijke blauwe knoppen in jouw Recras omgeving, kunnen jij en je personeel direct zien welke acties er moeten gebeuren.

Bied al je activiteiten en arrangementen online aan

Het Recras reserveringssysteem is opgebouwd uit widgets. Hierdoor ben je flexibel in het inrichten van boekprocessen die passen bij jouw family entertainment center. Al je producten zijn eenvoudig in te voeren in het systeem waarna het boekproces volledig te automatiseren is. Door de naadloze integratie op je website wordt het boeken van activiteiten een fijne klantervaring.

Boekprocessen

In 5 stappen jouw boekproces online. Widgets zijn de bouwstenen van het Recras reserveringssysteem. Hiermee richt je ieder boekproces in zoals het past bij jouw organisatie en de activiteiten die je aanbiedt. De reserveringsmodule en contactformulieren integreer je vervolgens eenvoudig op je website in jouw huisstijl. Met automatische bevestigingsmails en offerte templates zorg je uiteindelijk voor een vloeiende klantervaring.

Klantcontact

Op het moment dat je klant een boeking maakt, komt er een communicatieflow op gang. Met Recras kan je grote delen hiervan automatiseren. Zo stel je zelf de berichten samen en kies je hiervoor de verzendmomenten. Denk hierbij aan de bevestiging direct na een boeking en een bericht met de laatste informatie een aantal dagen voordat de activiteit plaatsvindt.

Kassa

Met de kassa weergave in Recras heb je grip en overzicht op de dagelijkse doorstroom op je locatie. Zo heb je altijd de actuele beschikbaarheid en dagplanning voorhanden. Aankomende reserveringen, passanten en telefonische aanvragen verwerk je snel en eenvoudig in het boekingenoverzicht. Natuurlijk heb je ook de beschikking over kassa specifieke functies zoals verkoop, cash- en pin betalingen, factuurbeheer en dagafsluiting.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.