Boekprocessen

Maak van online reserveren een vloeiende klantervaring. Bouw met widgets jouw ideale boekproces. Voor losse activiteiten en de meest uitgebreide arrangementen.

✓ Test onze gratis demo

✓ Stel je vragen in een vrijblijvend consult

✓ Technische ondersteuning bij inrichting

In 5 stappen jouw boekproces online

Widgets zijn de bouwstenen van het Recras reserveringssysteem. Hiermee richt je ieder boekproces in zoals het past bij jouw organisatie en de activiteiten die je aanbiedt. De reserveringsmodule en contactformulieren integreer je vervolgens eenvoudig op je website in jouw huisstijl. Met automatische bevestigingsmails en offerte templates zorg je uiteindelijk voor een vloeiende klantervaring.

Voer je producten en arrangementen in

Met Recras biedt je zowel losse activiteiten als de meest uitgebreide arrangementen online aan. Ook up sell mogelijkheden zoals jumpsokken, extra paintballs en catering is mogelijk. Zelfs producten van externe leveranciers kunnen in een boekproces worden opgenomen.

Voeg startmomenten en benodigd materiaal toe

Verkoop op basis van capaciteit en voorkom overboekingen. Hanteer de data en tijdstippen waarop geboekt mag worden en Recras houdt constant de beschikbare startmomenten en tickets bij. Daarnaast bepaal je zelf hoe ver van tevoren je klanten mogen boeken.

Keuze in betalen

Bepaal hoe je klanten kunnen afrekenen. Met Recras heb je de mogelijkheid om iDeal, op factuur en aan de kassa als betaalmogelijkheden aan te bieden. Hoe de klant ook betaalt, de betaalstatus vind je altijd terug op de boekingspagina. Wanneer je gebruikmaakt van iDeal dan heb je een account bij onze payment service provider Mollie nodig.

Klantgegevens en boekingsinformatie

Bepaal welke gegevens en informatie je van jouw bezoekers nodig hebt voor je activiteiten. Dit is per boekproces in te stellen en aan te passen. Bij een boeking wordt de informatie vervolgens op een unieke boekingspagina verzameld. Zo heb je alle klantgegevens en boekingsinformatie overzichtelijk bij elkaar.

Integreer de boekingsopties op jouw website

De Recras reserveringsmodule en contactformulieren integreer je met één klik op je website via onze WordPress plugin. Zo vindt de boeking plaats in jouw eigen omgeving en link je niet naar een externe pagina. Integratie via een iframe of maatwerkoplossing bij een ander CMS kan natuurlijk ook.

Het Recras reserveringssysteem

Met ons reserveringssysteem biedt je zorgeloos online tickets, arrangementen en extra producten voor up sell aan. Recras zorgt ervoor dat boekingen, startmomenten alleen tot de maximum capaciteit op basis van actuele beschikbaarheid worden aangeboden.

Het reserveringssysteem integreer je gemakkelijk op je website. Hieronder zie je een werkend voorbeeld van hoe de boekingsmodule er voor jouw klanten uitziet. Probeer het gerust uit en maak een boeking. Als je wil weten hoe deze boeking door het systeem wordt afgehandeld, vraag dan een demo wachtwoord aan om in te loggen.

Website integratie

Het reserveringssysteem integreer je naadloos in jouw website. Met de WordPress plugin heb je de boekingsmodule in één klik online en kan je je klanten op jouw eigen website laten boeken. In ieder ander CMS kan Recras via een iframe of maatwerkoplossing worden geïntegreerd. Meer informatie over de integratie mogelijkheden vind je op de integratie pagina.

 

Wanneer je meer wilt weten over de volledige opbouw en integratie van boekprocessen, dan raden we aan het webinar met Harrie te bekijken. Hij is bij ons de man van de processen en vertelt je precies hoe je Recras voor jouw recreatiebedrijf kan laten werken.

Voordelen van online boeken via Recras

✓ Flexibel inrichten van een boekproces door middel van widgets

✓ Boekingen worden alleen aangenomen op basis van beschikbaarheid

✓ Facturatie en betalingen verwerk je in hetzelfde systeem

✓ Boekingsinformatie, klantgegevens en werkinstructies worden gecombineerd

Naast het stroomlijnen van je reserveringen, automatiseer je met Recras ook een groot gedeelte van je bedrijfsvoering. Die combinatie zorgt voor een krachtig managementsysteem voor ieder recreatiebedrijf.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.