Ticketsysteem voor Strandbaden en zwemplassen

Met het reserveringssysteem voor recreatiebedrijven van Recras creëer je rust en overzicht in jouw organisatie. Recras biedt een uitstekende klantervaring en maak het beheer van reserveringen gemakkelijk met krachtige functies voor je organisatie.

Biedt zorgeloos je tickets zonder overcapaciteit

Recras brengt het beheer van boekingen en bedrijfsvoering samen. Hierdoor ontstaat er een reeks van geautomatiseerde processen. Denk hierbij aan klantcontact, facturatie en personeelsplanning. Recras neemt je een flink aantal terugkerende taken uit handen door deze processen te standaardiseren. Je zal zien dat het beheer van je boekingen verbeterd, je eenvoudiger overzicht hebt in je administratie en je je personeel en materiaal efficiënter inplant.

Boekprocessen

Maak van online reserveren een vloeiende klantervaring. Bouw met widgets jouw ideale boekproces. Voor losse activiteiten en de meest uitgebreide arrangementen.

Kassa

Verkoop zorgeloos je producten aan de balie. Scan tickets, check de actuele beschikbaarheid, handel betalingen af en pas boekingen aan met extra personen en afgenomen producten.

Planning en overzichten

Met overzichten en planningen van Recras houd je zicht op de reilen en zeilen van je recreatiebedrijf. Zie eenvoudig de beschikbare startmomenten tijdens het aannemen van reserveringen. Maak de personeelsplanning op basis van bevestigde- en concept boekingen en beschikbaarheid van je personeel.

Het Recras reserveringssysteem

Met het reserveringssysteem van Recras biedt je zorgeloos online tickets en groepsarrangementen aan. Recras zorgt ervoor dat boekingen alleen tot de maximum capaciteit op basis van actuele beschikbaarheid worden aangeboden.

Het reserveringssysteem integreer je gemakkelijk op je website. Hieronder zie je een werkend voorbeeld van hoe de boekingsmodule er voor jouw klanten uitziet. Probeer het gerust uit en maak een boeking. Als je wil weten hoe deze boeking door het systeem wordt afgehandeld, vraag dan hier een demo wachtwoord aan om in te loggen.

Rust en overzicht in je organisatie

Op drukke dagen kan je locatie een hectische bedoening zijn, waardoor je wellicht taken over het hoofd ziet. Het managementsysteem van Recras zorgt ervoor dat alle openstaande acties inzichtelijk zijn. Dit gebeurd op de homepage van jouw Recras omgeving, aan de hand van de blauwe buttons. Deze meldingen houden je op de hoogte van ongelezen e-mails, openstaande aanvragen, verlopen offertes, vervallen facturen en nog te verwerken personeelsdiensten.

Wanneer je dagelijkse alle meldingen wegwerkt, weet je dat je alle administratieve taken –van klantcontact tot en met personeelsmanagement– hebt gedaan. Als je bedrijfsvoering op orde is, heb je meer rust en overzicht in je organisatie.

Voordelen van Recras

Geef klanten snel antwoord op hun aanvragen
Verstuur razendsnel persoonlijke en op maat gemaakte offertes. In je eigen huisstijl met bijlagen zoals algemene voorwaarden en routebeschrijving.

Beheer boekingsinformatie en -communicatie op één plek
Klantgegevens, boekingsinformatie en correspondentie worden op dezelfde pagina bewaard. Hiermee behoud je een vloeiende informatieoverdracht in je organisatie.

Voorkom overboekingen met een real-time reserveringssysteem
Biedt zorgeloos online tickets, klimplekken aan de kassa en groepsaanvragen aan. Recras zorgt dat startmomenten alleen tot de maximum capaciteit worden aangeboden.

Wijs snel en eenvoudig nieuwe personeelsdiensten toe
Versimpel je personeelsmanagement. Planning, urenregistratie, communicatie en overzicht van gewerkte uren zijn allemaal voor iedereen beschikbaar. Al het personeel kan zelf inloggen en hun werkrooster inzien.

Bedrijfsstatistieken binnen handbereik
Houdt zicht op je bedrijfsresultaten. Krijg o.a. inzicht in omzetcijfers per product, gemiddelde omzet per klant, bezoekersaantallen, totale personeelskosten en inkoopkosten. Alle informatie die in Recras zit, kan je er aan de hand van statistieken ook weer uithalen.

In 5 stappen online
Voer je producten en arrangementen in, voeg startmomenten en het benodigde materiaal toe, koppel je bankgegevens met onze payment service provider, maak een communicatie workflow om reserveringen op te volgen en integreer het Recras reserveringssysteem op jouw website.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.