Website integratie

Integreer Recras op jouw website en laat je klanten activiteiten boeken wanneer het hun uitkomt.

Recras toevoegen aan je website

Met de Recras reserveringsmodule en contactformulieren laat je je klanten op ieder moment van de dag boeken. In het boekproces regelt een klant de boeking helemaal zelf, tot en met de betaling aan toe. Met het contactformulier kunnen je klanten een aanvraag doen, die je dan zelf nog moet bevestigen. Je kan de formulieren ook gebruiken voor aanvragen op maat en unieke arrangementen. Recras is op verschillende manieren te integreren met je website, waaronder een WordPress plugin, iframe en maatwerk integratie. Hieronder zie je het overzicht welke Recras functionaliteiten je met welke integratie kan gebruiken.

Functionaliteiten WordPress plugin iframe / externe link Maatwerk integratie
Boekprocessen
Arrangement boeken
Contactformulieren
Verkoop tegoedbonnen
Beschikbaarheid arrangement
Presentatie van arrangement X
Presentatie van product X
Presentatie van tegoedbon X

WordPress plugin

Met de WordPress plugin voeg je Recras eenvoudig toe aan je WordPress website. De installatie is snel gedaan en met paar klikken heb je je boekprocessen en contactformulieren online staan. Natuurlijk in de stijl van je website. Hier vind je meer informatie over de mogelijkheden van onze WordPress plugin.

Publieke link naar boekproces of contactformulier

Ieder boekproces en contactformulier in Recras heeft een eigen openbare pagina. Door vanaf een website een link te plaatsen naar deze pagina is Recras snel operationeel. Je vindt de link in Recras bij het boekproces onder de button ‘Bekijk dit boekproces’. Bij een contactformulier is deze link te vinden onder de link ‘Bekijk dit contactformulier’. In de praktijk werkt het plaatsen van een link naar de Recras-pagina goed, Recras is snel operationeel en daarna kan Recras alsnog, in alle rust, worden geïntegreerd met de website.

Maatwerk integratie

Wanneer je op zoek bent naar mogelijkheden voor het integreren van arrangementen en contactformulieren, dan kan je een maatwerk integratie bouwen op basis van onze integratie library. Deze library wordt ook gebruikt door de Recras WordPress plugin. Via de Recras API is het mogelijk om alle features van het reserveringssysteem met je website te integreren. Meer informatie hierover vind je in onze API documentatie. Laat ons weten wat je plannen zijn, dan kijken we met je mee voor eventuele technische bezwaren.

Wie kan mij helpen bij de integratie?

Met de hulp van handleidingen, voorbeelden en tips op deze pagina zijn recreatieondernemers, die ervaring hebben met WordPress, in staat om Recras succesvol via onze WordPress-plugin te integreren op hun website. Ook in Recras staat de nodige informatie.

Er zijn echter meer manieren om Recras-onderdelen met je website te integreren. Laat je dit liever door een externe partij doen, wil je gebruik maken van een ander type integratie of heb je technische hulp nodig bijvoorbeeld bij de vormgeving van boekingsvoorstellen? Dan kunnen onderstaande partijen je ongetwijfeld helpen. Door de jaren heen zijn we in aanraking gekomen met veel uiteenlopende bedrijven en we hebben met de volgende organisaties tot nog toe uitstekende ervaringen.

WordPress integratie

Bloei media

Exigent

Raadhuis

 

API-integratie

Raadhuis

Social Brothers