Verbeter je klantcontact

Automatiseer klantcontact met templates en standaard e-mails. Centreer communicatie met overzichtelijke boekingspagina’s.

✓ Test Recras in onze uitgebreide demo

✓ Stel je vragen in een vrijblijvend consult

✓ Krijg ondersteuning tijdens de inrichting

Automatische berichten met een persoonlijke touch

Op het moment dat je klant een boeking maakt, komt er een communicatieflow op gang. Met Recras kan je grote delen hiervan automatiseren. Zo stel je zelf de berichten samen en kies je hiervoor de verzendmomenten. Denk hierbij aan de bevestiging direct na een boeking en een bericht met de laatste informatie een aantal dagen voordat de activiteit plaatsvindt.

Iedere boeking heeft een specifieke pagina waarop alle communicatie met de klant terug te vinden is. Zo zijn je medewerkers op de hoogte van speciale wensen of bijzonderheden bij een boeking. Met gebruikers en rechten kan je bovendien zelf instellen welke informatie voor wie beschikbaar is, dat terwijl je samenwerkt in één systeem.

Boekingspagina

Iedere boeking heeft een eigen unieke boekingspagina. Op deze pagina worden de boekingsgegevens, klantgegevens en communicatie verzameld. Ook kunnen interne notities worden toegevoegd. Hierdoor is alle boekingsinformatie centraal beschikbaar voor je medewerkers.

Klantgegevens

Wanneer er een online boeking of aanvraag wordt gedaan, worden de klantgegevens gebruikt om een klantprofiel aan te maken. Op deze pagina worden alle gegevens over de klant bewaard en gekoppeld aan de boeking en relevante correspondentie.

Templates

Met Templates verstuur je eenvoudig gepersonaliseerde berichten naar je klanten. Reageer snel op aanvragen, verzend automatische bevestigingen na akkoord op een offerte en verhoog de voorpret bij je bezoekers met de laatste informatie over hun activiteit.

Wijzigingen worden direct overal doorgevoerd

Klant- en boekingsinformatie zijn elkaar gekoppeld. Zo hoef je wijzigingen in een boeking maar één keer in te voeren en worden deze automatisch op alle noodzakelijke plekken in het systeem doorgevoerd.

Beveiliging

Recras bevindt zich in een goed beveiligde omgeving en maakt bovendien dagelijks een back-up. Alle gegevens staan veilig opgeslagen in Nederland. Zo worden niet alleen de gegevens van je bedrijf veilig bewaard, maar ook de gegevens van al je klanten. Daarnaast bepaal je met gebruikersrollen en rechten welke informatie voor wie beschikbaar moet zijn.

Rust en overzicht door geautomatiseerde communicatie

Op drukke dagen kan je recreatiebedrijf een hectische bedoening zijn, waardoor je wellicht berichten van klanten over het hoofd ziet. Geautomatiseerd klantcontact is onderdeel van het Recras managementsysteem voor recreatiebedrijven.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.