Koppelingen

Recras is door middel van onze eigen API met allerlei soorten systemen te koppelen. Op deze pagina noemen we graag kort de belangrijkste reeds bestaande koppelingen.

null

Airbnb

Aanbieder van accommodaties en bed en breakfasts. Reserveringen via Recras worden in de kalender bijgehouden door Airbnb.

ANWB

Je kunt Recras koppelen met de ANWB zodat je ook boekbaar bent via Land van ANWB/Eropuit.

null

Bonnenprinter met kassa

Het is mogelijk om een bonnenprinter aan te sluiten op de kassa van Recras.

Exact Online

Boekhoudprogramma waar Recras automatisch facturen naar kan exporteren. Deze koppeling kost 25 euro per maand.

null

Google Analytics

Als online boeken op de website wordt geïntegreerd kan via Google Analytics de conversie worden bijgehouden, of in welke stap mensen eventueel afhaken.

null

Groepen.nl

Online aanbieder van accommodaties voor groepen. Reserveringen via Recras worden moeiteloos in de kalender bijgehouden door Groepen.nl.

iCal

Persoonlijke digitale kalender-applicaties, zoals Google Calendar en iCal (Apple) waarnaar boekingen en diensten geëxporteerd kunnen worden vanuit Recras.

null

Mollie

Aanbieder van betaaldiensten waarmee alle belangrijke betaalmethoden te integreren zijn. Zeer handig voor aansturing van het online boekingsproces en de online betalingen van facturen.

Moneybird

Boekhoudprogramma waar Recras automatisch facturen naar kan exporteren.

MplusKassa

MplusKassa is een gebruiksvriendelijk kassasysteem voor de horeca. De koppeling zet drankjes etc vanuit Mplus bij een klant in Recras, zodat de factuur vanuit Recras verstuurd kan worden.

null

Povis

Povis is een horeca-kassasysteem. De boekingen worden vanuit Recras automatisch in de kassa gezet. Vanuit de kassa kun je het geboekte programma zien en de beschikbaarheid van de producten zien en boeken.

null

Syncbnb

Synchronisatieprogramma voor het afstemmen van kalenders tussen een groot aantal online boekingsprogramma’s, waaronder Airbnb en Booking.com. Deze boekingsprogramma’s houden rekening met reeds gemaakte

null

Vakantieadressen.nl

Online platform waar recreatieondernemers verblijven aan vakantiegasten kunnen aanbieden. Er wordt met Recras-reserveringen direct rekening gehouden in de kalender van Vakantieadressen.nl.

Website-integratie

Iedereen die met Recras werkt zal Recras aan zijn of haar website moeten koppelen, om onder andere boekingen en ingevulde contactformulieren in Recras binnen te laten komen. Recras is op vele manieren te koppelen.

WordPress

Softwareprogramma voor het maken van websites, blogs en apps waarmee contact- en reserveringsformulieren vanuit Recras op de eigen website kunnen worden weergeven.

Zapier

Een webdienst die het mogelijk maakt om honderden andere webdiensten aan elkaar te koppelen, met name handig voor de automatisering van processen rondom facturen en boekingen in Recras.

null

Dagjeweg.nl

Dagjeweg.nl is een verzamelwebsite waarop een groot aantal recreatiebedrijven staan. De koppeling zorgt ervoor dat de klant direct jouw arrangementen op hun site kan reserveren.

Wait

Laat gasten die niet meedoen met een activiteit, digitaal genieten van een groot assortiment kwalitatieve tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Prestop

Verkoop gemakkelijk en snel tickets vanuit Recras met de bestelzuilen van Prestop.

Tripper

Tripper is een online platform dat kortingen en deals biedt voor verschillende activiteiten. Biedt je activiteiten met korting aan op Tripper vanuit je Recras omgeving.

Mollie pinterminal

Koppel Recras aan de pinterminal van Mollie en ontvang zorgeloos pinbetalingen.