Meldingen en vervolgacties

Krijg grip op boekingen, uitstaande facturen, vervallen offertes en openstaande diensten. Recras is een takenlijst on steroids.

✓ Probeer de gratis demo

✓ Plan een vrijblijvend consult

✓ Betaal alleen bij boekingen

Alle acties altijd inzichtelijk

Meldingen en vervolgacties zijn de basis van je bedrijfsvoering in Recras. Hiermee houd je overzicht op alle werkzaamheden die komen kijken bij het aanbieden van je activiteiten. Je krijgt een seintje bij o.a. nieuwe aanvragen, verlopen facturen, vervallen offertes, vervolgacties bij klantcontact en ook wanneer de personeelsplanning niet klopt. Door de duidelijke blauwe knoppen in jouw Recras omgeving, kunnen jij en je personeel direct zien welke acties er moeten gebeuren.

Acties voor je administratie

Recras geeft je een melding als de vervaldatum van openstaande facturen en offertes is bereikt. Met een klik op de knop verstuur je een herinnering aan je klanten. Ook bij nog te factureren boekingen geeft Recras je een seintje.

Vervolgacties in het contact met je klanten

Bij nieuwe aanvragen, wijzigingen en andere klantvragen krijg je een melding van een vervolgactie. Deze acties kunnen zowel automatisch als handmatig worden toegevoegd. Zo zorg je als personeel onderling ook voor een goede informatieoverdracht in het klantcontact.

De personeelsadministratie op orde

Recras helpt je met het maken en beheren van de personeelsplanning. Zowel jij als je medewerkers krijgen meldingen bij onbekende beschikbaarheid, nog te registreren diensten en problemen in de planning. Met automatische e-mails bij nieuwe diensten, wijzigingen en herinneringen blijft je personeel altijd op de hoogte van eventuele aanpassingen.

Rust en overzicht in je organisatie

Op drukke dagen kan je recreatiebedrijf een hectische bedoening zijn, waardoor je wellicht taken over het hoofd ziet. Het managementsysteem van Recras zorgt ervoor dat alle openstaande acties inzichtelijk zijn. Dit gebeurd op de homepage van jouw Recras omgeving, aan de hand van de blauwe buttons. Deze meldingen houden je op de hoogte van ongelezen e-mails, openstaande aanvragen, verlopen offertes, vervallen facturen en nog te verwerken personeelsdiensten.

Wanneer je dagelijks alle meldingen wegwerkt, weet je dat je alle administratieve taken –van klantcontact tot en met personeelsmanagement– hebt gedaan. Als je bedrijfsvoering op orde is, heb je meer rust en overzicht in je organisatie.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.