Management software voor attractieparken

Beheer ticketing, planning en administratie in één systeem. Optimaliseer de doorstroom én organisatie van je park.

✓ Vrijblijvende kennismaking

✓ Hulp voor het optimaal inrichten

✓ Abonnement op basis van omzetwaarde

✓ Realtime capaciteitsbeheer

Met Recras verkoop je tickets tot de maximum capaciteit, online en aan de kassa. Realtime capaciteitsbeheer is één van de slimme functies van Recras.

✓ Overzie je bedrijfsvoering

Met Recras overzie je de bedrijfsvoering van je attractiepark. Planning, overzichten en statistieken geven je een totaalbeeld van de bezetting, omzet en kosten.

✓ In 5 stappen online

Voer je tickets, in, koppel je bankgegevens, maak een communicatie workflow om ticketverkoop op te volgen en integreer het Recras ticketsysteem op jouw website.

Verkoop entree tickets met up sell mogelijkheden

Het ticketsysteem van Recras vergroot het gemak waarmee je klanten tickets voor jouw attractiepark kopen. Aanschaf van tickets wordt namelijk een vloeiende klantervaring door de naadloze website integratie en automatische e-mails. Met de actuele capaciteitsbeheer, een slimme communicatieflow en handige interne planningen en overzichten heb je krachtige tools in handen om zorgeloos tickets voor jouw pretpark te verkopen.

Boekprocessen

Maak van je online ticketverkoop een vloeiende klantervaring. Bouw met widgets jouw ideale verkoopproces en integreer deze eenvoudig op je website. Online tickets en aan de kassa worden uit dezelfde voorraad verkocht, dus je blijft altijd binnen de maximum capaciteit.

Kassa

Verkoop zorgeloos je tickets aan de balie. Scan online gekochte tickets, check de actuele capaciteit, handel betalingen af en pas groepsreserveringen aan met extra personen en afgenomen producten.

Klantcontact

Vergroot de voorpret bij je bezoekers met automatische berichten. Vanaf het moment dat je klant online een ticket koopt, start vanuit Recras de communicatieflow. Verstuur tickets met gepersonaliseerde e-mails en stuur je bezoekers net voor hun komst nog de laatste informatie zoals routebeschrijving en niet-te-missen activiteiten.

Geschikt voor ieder recreatiebedrijf

Met Recras til je de organisatie van je recreatiebedrijf naar een hoger niveau. Door boekingsinformatie te combineren met operationele overzichten benut je je materiaal beter, plan je personeel efficiënter in en neem je boekingen aan tot de maximum capaciteit. Werken met Recras levert je tijd, blije bezoekers en geld op. Dat is wat onze leden zeggen.

Stroomlijn je processen

De bedrijfsvoering functies van Recras helpen je grip en overzicht te houden op het operationele gedeelte van je onderneming. Maak de personeelsplanning, verwerk de administratie, regel de inkoop bij je leveranciers en duik in actuele omzetcijfers. Met Recras overzie je de dagelijkse taken en toekomstige groei, allemaal op basis van informatie uit één systeem.

Planning en overzichten

Overzie dagelijks de beschikbaarheid van tickets, personeel en startmomenten van attracties en shows. Wanneer groepsarrangementen onderdeel zijn van je aanbod, zie je in het beschikbaarheidsoverzicht eenvoudig of er in het park voldoende materiaal aanwezig is.

Statistieken

Met Recras heb je inzicht in historische en actuele bedrijfsdata. Ontdek hoe jouw attractiepark presteert ten opzichte van voorgaande jaren. Bestudeer bezoekersaantallen, omzetten, totaal aantal geregistreerde uren en gekochte up sell producten. Zie waar je nog kan groeien en zet je ideeën direct om in aanpassingen van je planning, producten en boekprocessen.

Personeelsadministratie

Van planning tot registratie, met Recras beheer je de personeelsadministratie. Maak conceptplanningen op basis van verwachte drukte, vraag diensten uit met geautomatiseerde berichten en verwerk uren-registraties tot maandoverzichten. Daarnaast heb je met personeelskwalificaties je personeel altijd op de juiste plek.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.