Reserveringssysteem voor bowlingbanen

Bied je banen online aan, met arrangementen en koppelverkoop. Handel eenvoudig reserveringen af met automatische e-mails.

✓ Vrijblijvende kennismaking

✓ Hulp voor het optimaal inrichten

✓ Abonnement op basis van omzetwaarde

✓ In 5 stappen online

Voer je producten in, koppel je bankgegevens, maak een communicatie workflow om reserveringen op te volgen en integreer het Recras reserveringssysteem op jouw website.

✓ Alle informatie in één systeem

Klantgegevens, boekingsinformatie en contact met je klant worden op dezelfde pagina bewaard. Hierdoor hebben jij en je medewerkers altijd alle informatie snel bij elkaar.

Actuele beschikbaarheid

Bied online je bowlingbanen en arrangementen aan, terwijl je telefonisch reserveringen aanneemt. Recras zorgt dat banen alleen tot maximum capaciteit worden aangeboden.

Bied banen aan met up sell mogelijkheden

Met het reserveringssysteem van Recras bied je samen met bowlingbanen ook arrangementen voor groepsuitjes aan. Al je producten zijn eenvoudig in te voeren in het systeem en boekbaar te maken met flexibele boekprocessen. Door de naadloze integratie op je website, wordt het boeken van een bowlingbaan voor je klanten een fijne klantervaring. Met de actuele capaciteitsbeheer, slimme automatische berichten en handige interne planningen en overzichten heb je goede functies in handen om zorgeloos je bowlingbanen aan te bieden.

Boekprocessen

Maak van het online aanbieden van je bowlingbanen een vloeiende klantervaring. Bouw met widgets jouw ideale verkoopproces en integreer deze eenvoudig op je website. Online en telefonische reserveringen worden uit dezelfde beschikbaarheid gehaald, dus je blijft altijd binnen de maximum capaciteit.

Stroomlijn je klantcontact

Verstuur automatische reserveringsbevestigingen met bijlagen zoals betalingsvoorwaarden en routebeschrijving. Verhoog de voorpret of voorkom een no-show met een herinneringsmail en vraag je bezoekers achteraf of alles naar wens was. Handmatig of geautomatiseerd, aan jou de keus.

Kassa

Verwelkom aankomende reserveringen, plan telefonische reserveringen in en voeg extra drankjes toe aan een lopende reservering. Met de Recras kassa weergave heb je je bowlingcentrum onder controle. Via de mollie pin terminal verwerk je makkelijk pin betalingen en de Mplus en Povis horeca kassa-systemen koppel je eenvoudig aan Recras.

Geschikt voor ieder recreatiebedrijf

Met Recras til je de organisatie van je recreatiebedrijf naar een hoger niveau. Door boekingsinformatie te combineren met operationele overzichten benut je je materiaal beter, plan je personeel efficiënter in en neem je boekingen aan tot de maximum capaciteit. Werken met Recras levert je tijd, blije bezoekers en geld op. Dat is wat onze leden zeggen.

Overzicht in je administratie

Met de bedrijfsvoering functies van Recras handel je eenvoudig de administratieve taken rondom je reserveringen af. Maak de personeelsplanning in orde, verstuur facturen en herinneringen en verwerk openstaande aanvragen voor unieke activiteiten in jouw bowlingcentrum. Als je in jouw Recras omgeving de blauwe buttons in de gaten houdt, dan blijf je altijd bij met je administraie.

Administratie en herinneringen

Het Recras administratiesysteem geeft je een helder overzicht van te factureren boekingen, en uitstaande facturen. Met Meldingen blijf je op de hoogte verlopen betaaltermijnen en vervallen offertes. Met het gebruik van Templates handel je vervolgens alle administratieve taken met een paar klikken intuïtief en eenvoudig af.

Personeelsplanning

Automatiseer grote delen van je personeelsplanning met Recras. Laat je personeel zelf hun beschikbaarheid doorgeven, hierdoor wordt het maken van een planning een overzichtelijke taak. Vervolgens registreert je personeel zelf de uren, waardoor je het maken van maandoverzicht zo is gedaan.

Meldingen en vervolgacties

De basis van je administratieve taken in Recras zijn meldingen en vervolgacties. Hiermee houd je overzicht op alle openstaande acties. Je krijgt een seintje bij o.a. nieuwe groepsaanvragen, verlopen facturen, vervolgacties bij klantcontact en ook wanneer de personeelsplanning niet klopt. Door de duidelijke blauwe knoppen in jouw Recras omgeving, kunnen jij en je personeel direct zien welke acties er moeten gebeuren.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.