Optimale doorstroom in je recreatiebedrijf

Verkoop zorgeloos je producten aan de balie. Scan tickets, check de actuele beschikbaarheid, handel betalingen af en pas boekingen aan met extra personen en afgenomen producten.

✓ Abonnement op basis van omzet

✓ Geen verborgen kosten

✓ Altijd per direct opzegbaar

Het hart van je balie werkzaamheden

Met de kassa weergave in Recras heb je grip en overzicht op de dagelijkse doorstroom op je locatie. Zo heb je altijd de actuele beschikbaarheid en dagplanning voorhanden. Aankomende reserveringen, passanten en telefonische aanvragen verwerk je snel en eenvoudig in het boekingenoverzicht. Natuurlijk heb je ook de beschikking over kassa specifieke functies zoals verkoop, cash- en pin betalingen, factuurbeheer en dagafsluiting.

Betaalmethoden aan de kassa

Met de kassa van Recras verwerk je eenvoudig cash- en pin betalingen. Tegoedbonnen kunnen ook als betaalmiddel worden toegevoegd. Voor pin betalingen koppel je de Recras kassa eenvoudig aan de mollie pin terminal.

Tickets scannen

Tickets krijgen vanuit Recras een unieke barcode die is gekoppeld aan de boeking. Bij het scannen zie je in de kassa direct de boekingsinformatie en betaalstatus. Extra personen en producten zijn eenvoudig toe te voegen aan de boeking.

Bonnenprinter

Wanneer je op locatie betalingen ontvangt, kan je een bonnenprinter aansluiten op de computer waarop de Recras kassa draait. Zodra de betaling in Recras is verwerkt, zal er een kassabon worden uitgeprint.

Rechten

In Recras kan je iedere gebruiker toewijzen aan een rol met bijbehorende rechten. Zo is de kassa te gebruiken zonder inzicht te krijgen in bedrijfsgevoelige informatie. Je bepaalt zelf welke informatie en systeemfuncties voor welke rollen beschikbaar zijn. Meer informatie vind je op de gebruikers en rechten pagina.

Koppelingen

mollie

Online betalingen verlopen via mollie, onze payment service provider. Om je klanten online betalingen aan te bieden, zul je een account moeten hebben bij mollie. Voor pin betalingen raden we je aan de pin terminal van mollie te gebruiken.

Horeca

Als je recreatiebedrijf ook een groot horeca gedeelte heeft, zoals bij voorbeeld een restaurant met bediening en keukenpersoneel. Dan raden we je aan om Recras voor de horeca te koppelen met de kassa’s van Mplus of Povis. Met beide producten hebben we goede ervaringen qua integratie.

Voordelen van Recras voor je bedrijf

√ Administratie en boeking in één systeem voor beter overzicht

√ Wijzigingen worden overal doorgevoerd door interne koppelingen

√ Boekingsinformatie en werkinstructies worden gecombineerd

√ Heldere planning en overzichten brengen rust in je organisatie

Naast het stroomlijnen van je reserveringen, automatiseer je met Recras ook een groot gedeelte van je bedrijfsvoering. Die combinatie zorgt voor een krachtig managementsysteem voor je hele recreatiebedrijf.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.