Offertes op maat

Maak van je voorstel een visitekaartje. Verstuur persoonlijke offertes in enkele minuten met templates.

✓ Test uitgebreid de gratis demo

✓ Stel je vragen in een vrijblijvend consult

✓ Op ieder moment opzegbaar

Prachtige offertes verstuurd met één klik

Templates zijn een krachtige functie in de Recras offerte tool. Hierdoor verstuur je offertes met één druk op de knop. Via het geïntegreerde online contactformulier kunnen klanten een aanvraag doen voor jouw activiteiten. Met de vooraf ingevulde klantgegevens maak je het voorstel persoonlijk en op maat. Klanten kunnen de offerte vervolgens online accepteren, waarna er automatisch een opdracht- of boekingsbevestiging wordt verstuurd. Eventueel uit te breiden met door jou geselecteerde bijlagen.

Contactformulier

Integreer het Recras contactformulier op je website om aanvragen voor activiteiten te ontvangen. Wanneer klanten het formulier hebben ingevuld, krijg je een melding in jouw Recras omgeving. Vanuit de klantpagina verstuur je eenvoudig een op maat gemaakte offerte.

Templates

Maak templates voor offertes en boekingsvoorstellen op basis van de activiteiten en arrangementen die je verkoopt. Genereer met één druk op de knop een PDF met daarin de boekingsgegevens, beschrijving van de activiteit en het programma. Vooraf gedefinieerde teksten en afbeeldingen maken het voorstel compleet.

Bevestiging met bijlagen

Op het moment dat je klant de offerte online accepteert wordt er automatisch een opdrachtbevestiging verstuurd. Hier kan je bijlagen aan toevoegen, zoals de algemene voorwaarden, betalingsgegevens, routebeschrijving naar je locatie en eventueel kledingadvies.

Superoffertes

Wanneer je maximale uit de mogelijkheden van Recras wil halen, dan raden we je aan om het webinar van Harrie over superoffertes te kijken. Harrie is bij ons de man van de processen en een fervent voorstander van het automatiseren van terugkerende taken. Door gebruik te maken van boekingsvoorstellen en pdf-templates kan je een groot gedeelte van je verkooptraject automatisch laten verlopen.

Verbeter je klantcontact

Met automatische e-mails volg je eenvoudig boekingen en reserveringen op. Gebruik het om de voorpret bij je bezoeker te vergroten en om vragen voorafgaand aan het bezoek weg te nemen. Denk hierbij aan kledingadvies, routebeschrijving naar de locatie en tip & tricks om het meeste uit de activiteit te halen. Achteraf kan je je klant vragen om hun ervaring met je te delen en een review te schrijven. Verzendmomenten zijn volledig aan te passen naar een communicatie flow die past bij jouw organisatie. Meer informatie over automatische e-mails vind je op de klantcontact pagina.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.