Stroomlijn je bedrijfsprocessen

Een recreatiebedrijf op volle toeren is een samenspel van verschillende processen in jouw organisatie. Al deze processen komen in beweging als er een boeking binnenkomt. Vanaf dat moment gaat Recras voor je werken.

Administratie en herinneringen

Krachtige functies voor het beheer van je administratie. Factureer eenvoudig afgenomen activiteiten en herinner klanten bij vervallen facturen. Houdt zicht op aflopende betaaltermijnen, aankomende betalingen en openstaande rekeningen.

Gebruikers en rechten

Geef je personeel en leveranciers de informatie die ze nodig hebben. Maak gebruikers aan en geef iedere gebruiker specifieke rechten. Zo bepaal jij welke informatie voor wie toegankelijk is, terwijl je met elkaar in hetzelfde systeem werkt.

Leveranciers

Koppel producten aan externe leveranciers en automatiseer het bestelproces. Vaste toeleveranciers krijgen direct een melding wanneer er een boeking wordt gedaan. Bij wijzigingen wordt men direct op de hoogte gebracht.

Meldingen en vervolgacties

Met Recras zijn vergeten taken verleden tijd. Met meldingen en vervolgacties houd je grip op alle werkzaamheden rondom boekingen en bedrijfsvoering. Van administratie tot en met personeelsmanagement, iedere taak komt op het juiste moment naar voren.

Personeelsplanning

Maak en beheer de personeelsplanning in Recras. Jouw medewerkers kunnen zelf inloggen en zien wanneer er gewerkt moet worden. Daarnaast zijn urenregistraties, automatische e-mails naar personeel en overzichten van gewerkte uren mogelijk.

Planning en overzichten

Zie op ieder moment wat er in je bedrijf gebeurd. Met Recras voorkom je overboekingen en ga je tegelijkertijd efficient om met materiaal en personeel.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.