Managementsysteem voor klimparken

Breng boekingen, capaciteit, planning en communicatie samen in één overzicht waar je organisatie op kan vertrouwen. Stroomlijn je klimpark met Recras.

Een administratie- en reserveringssysteem in één

Recras brengt het beheer van boekingen en bedrijfsvoering samen. Hierdoor ontstaat er een reeks van geautomatiseerde processen. Denk hierbij aan klantcontact, facturatie en personeelsplanning. Recras neemt je een flink aantal terugkerende taken uit handen door deze processen te standaardiseren. Je zal zien dat het beheer van je boekingen verbeterd, je eenvoudiger overzicht hebt in je administratie en je je personeel en materiaal efficiënter inplant. Het resultaat is een gestroomlijnde organisatie van je klimpark.

Houdt elke reservering in de gaten

Als informatie over reserveringen op verschillende plaatsen wordt bijgehouden, kan het moeilijk zijn om boekingen goed bij te houden. Dat zorgt voor onrust in je organisatie en staat een goede ervaring voor je klanten in de weg. Met Recras blijf je op de hoogte van iedere reservering, het contact met jouw klanten en de uitstaande opdrachten bij leveranciers. Vanuit een enkel dashboard volg je de voortgang van de boeking.

Geef elke klant persoonlijk aandacht

Het is voor klimparken belangrijk om iedere klant de aandacht te geven die het verdient. Een goede ervaring zorgt dat klanten terugkeren. Met het reserveringssysteem van Recras richt je eenvoudig een boekingsproces in waarmee je klanten geautomatiseerd een hartelijk en persoonlijk klantcontact biedt. Je kunt in een recordtijd reageren en boekingen met bijbehorende informatie direct bevestigen. Alle communicatie rondom een boeking wordt op een plek verzameld waardoor al je medewerkers direct inzicht hebben in de voor hen belangrijke uitvoerende taken.

Optimaliseer het contact met je klanten en verhoog het aantal boekingen

Als je meerdere programma’s moet gebruiken om een boeking te bevestigen, ben je vaak onnodig op zoek naar informatie. Bovendien nemen taken als het handmatig invoeren van gegevens al snel veel tijd in beslag en creëer je meer ruimte voor fouten. Maak het beheren van boekingen makkelijker en laat de managementsoftware van Recras je werk uit handen nemen door middel van krachtige functies. Automatiseer het verzenden van benodigde informatie bij het bevestigen van boekingen en stuur opdrachten uit naar leveranciers.

Het Recras reserveringssysteem

Met het reserveringssysteem van Recras biedt je zorgeloos online tickets, klimplekken aan de kassa en groepsarrangementen aan. Recras zorgt ervoor dat boekingen alleen tot de maximum capaciteit op basis van actuele beschikbaarheid worden aangeboden.

Het reserveringssysteem integreer je gemakkelijk op je website. Hieronder zie je een werkend voorbeeld van hoe de boekingsmodule er voor jouw klanten uitziet. Probeer het gerust uit en maak een boeking. Als je wil weten hoe deze boeking door het systeem wordt afgehandeld, vraag dan hier een demo wachtwoord aan om in te loggen.

Rust en overzicht in je administratie

Op drukke dagen kan je klimpark een hectische bedoening zijn, waardoor je wellicht taken over het hoofd ziet. Het managementsysteem van Recras zorgt ervoor dat alle openstaande acties inzichtelijk zijn. Dit gebeurd op de homepage van jouw Recras omgeving, aan de hand van de blauwe buttons. Deze meldingen houden je op de hoogte van ongelezen e-mails, openstaande aanvragen, verlopen offertes, vervallen facturen en nog te verwerken personeelsdiensten.

Wanneer je dagelijkse alle meldingen wegwerkt, weet je dat je alle administratieve taken –van klantcontact tot en met personeelsmanagement– hebt gedaan. Als je bedrijfsvoering op orde is, heb je meer rust en overzicht in je organisatie.

Voordelen van een managementsysteem

√ Geef klanten snel antwoord op hun aanvragen
Verstuur razendsnel persoonlijke en op maat gemaakte offertes. In je eigen huisstijl met bijlagen zoals algemene voorwaarden en routebeschrijving.

√ Beheer boekingsinformatie en -communicatie op één plek
Klantgegevens, boekingsinformatie en correspondentie worden op dezelfde pagina bewaard. Hiermee behoud je een vloeiende informatieoverdracht in je organisatie.

√ Voorkom overboekingen met een real-time reserveringssysteem
Biedt zorgeloos online tickets, klimplekken aan de kassa en groepsaanvragen aan. Recras zorgt dat startmomenten alleen tot de maximum capaciteit worden aangeboden.

√ Wijs snel en eenvoudig nieuwe personeelsdiensten toe
Versimpel je personeelsmanagement. Planning, urenregistratie, communicatie en overzicht van gewerkte uren zijn allemaal voor iedereen beschikbaar. Al het personeel kan zelf inloggen en hun werkrooster inzien.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.