Gebruikers en rechten

Bepaal welke informatie toegankelijk is voor welke gebruiker, terwijl iedereen gebruik maakt van hetzelfde systeem.

Geef je medewerkers de informatie ze nodig hebben

Doordat je in Recras de boekingen en bedrijfsvoering van je onderneming beheert, zit er veel informatie in het systeem. Met gebruikers en rechten bepaal je zelf voor wie welke informatie toegankelijk is. Ook het beheer van boekingen, klantgegevens en contactmomenten kan je per gebruiker aanpassen. Van eigenaar tot kassamedewerker, iedereen kan op deze manier bij de informatie die nodig is voor de dagelijkse werkzaamheden.

Gebruikers en rollen

Bepaal zelf welke rollen je toevoegt aan Recras. Van beheerder tot kassamedewerker, voor iedere functie in jouw organisatie kan je een rol aanmaken met passende rechten in het systeem.

Beheer instellingen per gebruiker

Iedere gebruiker heeft bepaalde rechten binnen Recras. Het is aan jou om te bepalen welke rechten dit zijn op basis van de dagelijkse werkzaamheden. Rechten kan je eenvoudig op ieder moment aan- en uitvinken.

Toegang voor leveranciers

Ook externe leveranciers kan je toegang geven tot jouw Recras omgeving. Zo automatiseer je het bestelproces en hebben je leveranciers altijd toegang tot de voor hen relevante informatie.

Rust en overzicht door informatie te centraliseren

Op drukke dagen kan je recreatiebedrijf een hectische bedoening zijn, waardoor je wellicht taken over het hoofd ziet. Het managementsysteem van Recras zorgt ervoor dat alle openstaande acties inzichtelijk zijn. Dit gebeurd op de homepage van jouw Recras omgeving, aan de hand van de blauwe buttons. Deze meldingen houden je op de hoogte van ongelezen e-mails, openstaande aanvragen, verlopen offertes, vervallen facturen en nog te verwerken personeelsdiensten.

Wanneer je dagelijkse alle meldingen wegwerkt, weet je dat je alle administratieve taken –van klantcontact tot en met personeelsmanagement– hebt gedaan. Als je bedrijfsvoering op orde is, heb je meer rust en overzicht in je organisatie.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.