Het begint met een boeking

Een recreatiebedrijf op volle toeren is een samenspel van verschillende processen in jouw organisatie. Al deze processen komen in beweging als er een boeking binnenkomt. Vanaf dat moment gaat Recras voor je werken.

Automatiseer je boekproces

Integreer Recras op je website en biedt je activiteiten, arrangementen en extra producten eenvoudig boekbaar aan. Automatiseer boekprocessen waardoor je minder tijd kwijt bent aan administratie bij aanvragen.

Offertes op maat

Templates zijn een krachtige functie in de Recras offerte tool. Verstuur offertes met één druk op de knop. Met de vooraf ingevulde klantgegevens maak je het voorstel persoonlijk en op maat. Klanten kunnen de offerte vervolgens online accepteren, waarna er automatisch een boekingsbevestiging wordt verstuurd.

Vloeiend klantcontact

Automatiseer bevestigingen en verzend razendsnel offertes. Vergroot de voorpret bij je klanten met gepersonaliseerde e-mails en aanvullende informatie over hun activiteit.

Kassa

Voor een optimale doorstroom in je recreatiebedrijf. Verkoop zorgeloos je producten aan de balie. Scan tickets, check de actuele beschikbaarheid, handel betalingen af en pas boekingen aan met extra personen en afgenomen producten.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.