Boekingssysteem voor Escape rooms

Beheer boekingen, planning en administratie in één systeem. Plan efficiënt je personeel en materiaal in.

✓ Vrijblijvende kennismaking

✓ Hulp voor het optimaal inrichten

✓ Abonnement op basis van omzetwaarde

✓ Offerte templates

Verstuur razendsnel persoonlijk ogende en op maat gemaakte offertes. In je eigen huisstijl met bijlagen zoals algemene voorwaarden en routebeschrijving.

✓ In 5 stappen online

Voer je startmomenten in, koppel je bankgegevens, maak een communicatie workflow om reserveringen op te volgen en integreer het Recras ticketsysteem op jouw website.

✓ Centrale communicatie

Klantgegevens, boekingsinformatie en klantcontact worden op dezelfde pagina bewaard. Hiermee behoud je een vloeiende informatieoverdracht in je organisatie.

In 5 stappen online met de meest uitgebreide arrangementen

Met het boekingssysteem van Recras laat je jouw klanten je escape rooms eenvoudig online boeken. Met de naadloze website integratie en automatische e-mails wordt het reserveren van een escape room een fijne klantervaring. Met capaciteitsbeheer, een slimme communicatieflow en handige interne planningen en overzichten heb je krachtige tools in handen om de reserveringen van je escape room te automatiseren.

Boekprocessen

Bouw met widgets jouw ideale verkoopproces en integreer deze eenvoudig op je website. Laat klanten direct hun reservering afrekenen en verstuur automatisch een bevestiging, eventueel met bijlagen. Maak van je online reservering een vloeiende klantervaring.

Offertes op maat

Met Templates verstuur je persoonlijke en op maat gemaakte offertes met één druk op de knop. Unieke of samengestelde arrangementen klik je eenvoudig bij elkaar. Klanten kunnen de offerte vervolgens online accepteren, waarna er automatisch een opdracht- of boekingsbevestiging wordt verstuurd. Eventueel uit te breiden met door jou geselecteerde bijlagen.

Klantcontact

Vergroot de voorpret bij je bezoekers met automatische berichten. Vanaf het moment dat je klant online een escape room boekt, start vanuit Recras de communicatieflow. Verstuur de bevestiging met gepersonaliseerde e-mails en stuur je bezoekers net voor hun komst nog de laatste informatie zoals routebeschrijving en al een eerste aanwijzing voor de puzzel.

De administratie zó geregeld

Met de bedrijfsvoering functies van Recras handel je eenvoudig de administratieve taken rondom je reserveringen af. Maak de personeelsplanning in orde, verstuur facturen en herinneringen en verwerk openstaande aanvragen voor unieke activiteiten in jouw bowlingcentrum. Als je in jouw Recras omgeving de blauwe buttons in de gaten houdt, dan blijf je altijd bij met je administratie.

Meldingen en vervolgacties

Met Meldingen en vervolgacties houd je overzicht op alle openstaande acties. Je krijgt een seintje bij o.a. nieuwe groepsaanvragen, verlopen facturen, vervolgacties bij klantcontact en ook wanneer de personeelsplanning niet klopt. Door de duidelijke blauwe knoppen in jouw Recras omgeving, kunnen jij en je personeel direct zien welke acties er moeten gebeuren.

Gebruikers en rechten

Doordat je in Recras de boekingen en bedrijfsvoering van je onderneming beheert, zit er veel informatie in het systeem. Met gebruikers en rechten bepaal je zelf voor wie welke informatie toegankelijk is. Ook het beheer van boekingen, klantgegevens en contactmomenten kan je per gebruiker aanpassen. Van eigenaar tot kassamedewerker, iedereen kan op deze manier bij de informatie die nodig is voor de dagelijkse werkzaamheden.

Leveranciers

Door producten te koppelen aan je externe leveranciers en het contact te automatiseren zorg je voor een heldere communicatie en een soepele samenwerking. Zo worden wijzigingen en speciale aanvragen direct doorgezet naar je leverancier en ontvangt deze een paar dagen van tevoren nog een herinnering. Alles kan zowel handmatig als automatisch, precies op de manier die past bij jullie samenwerking.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.