Planning en overzichten

Zie op ieder moment wat er in je bedrijf gebeurd. Bied activiteiten onbezorgd aan en zet personeel en materiaal efficiënt in.

Overzichten en planningen voor efficiëntie

Met overzichten en planningen van Recras houd je zicht op de reilen en zeilen van je recreatiebedrijf. Zie eenvoudig de beschikbare startmomenten tijdens het aannemen van reserveringen. Maak de personeelsplanning op basis van bevestigde- en concept boekingen en beschikbaarheid van je personeel. Ook heb je een duidelijke overzichten over de hoeveelheid beschikbaar materiaal. Met Recras voorkom je overboekingen en ga je tegelijkertijd efficient om met materiaal en personeel.

Boekingenoverzicht

Zie alle boekingen op een bepaalde dag. Handig voor als je telefonische aanvragen krijgt of reserveringen via de balie aanneemt en snel moet zien of er beschikbaarheid is. Het overzicht heeft uitgebreide filters o.a. zoeken op periode, boekingstatus, arrangementen en productgroepen.

Beschikbaarheidsoverzicht

Krijg direct inzicht in de hoeveelheid beschikbare startmomenten op basis van beschikbaar materiaal. Zo weet je direct of je nog voldoende beschikbaarheid hebt voor grote groepen.

Overzichten voor personeel

Van de personeelsplanning tot en met overzichten van gewerkte uren per personeelslid. In Recras vind je een aantal heldere overzichten voor zowel je personeelsadministratie als personeelsmanagement.

Rust en overzicht in je organisatie

Op drukke dagen kan je recreatiebedrijf een hectische bedoening zijn, waardoor je wellicht taken over het hoofd ziet. Het managementsysteem van Recras zorgt ervoor dat alle openstaande acties inzichtelijk zijn. Dit gebeurd op de homepage van jouw Recras omgeving, aan de hand van de blauwe buttons. Deze meldingen houden je op de hoogte van ongelezen e-mails, openstaande aanvragen, verlopen offertes, vervallen facturen en nog te verwerken personeelsdiensten.

Wanneer je dagelijkse alle meldingen wegwerkt, weet je dat je alle administratieve taken –van klantcontact tot en met personeelsmanagement– hebt gedaan. Als je bedrijfsvoering op orde is, heb je meer rust en overzicht in je organisatie.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.