Personeelsplanning

Laat je personeel zelf hun beschikbaarheid doorgeven en maak roosters met gekwalificeerd personeel op de juiste plek.

Rust in je personeelsplanning

Met Recras automatiseer je je personeelsmanagement en maak je jouw personeel verantwoordelijk voor hun eigen planning en urenregistratie.

Up to date werkinstructies

In Recras kan je per product aangeven waar jouw personeel aan moet denken. Zorg voor eenduidige instructies en begeleiding van jouw activiteiten. Zonder dat je daar extra werk van hebt.

Beschikbaarheid doorgeven

Al jouw personeel kan zelfstandig zijn of haar beschikbaarheid doorgeven. Hierdoor wordt het inplannen van personeel een overzichtelijke taak. Met de mogelijkheid tot het toevoegen van kwalificaties per teamlid heb je altijd de juiste begeleider op de juiste plek.

Overzicht in een oogopslag

Maak uren-overzichten in een handomdraai. Geef je personeel overzicht in hun gewerkte uren en creëer maandoverzichten met totale uren per werknemer. De personeelsadministratie gaat hierdoor een stuk sneller.

Personeelsinzet per boeking

De personeelsplanning in Recras kan gekoppeld worden aan het aantal boekingen. Is er sprake van een grote groep? Dan zal Recras automatisch meer personeel willen inzetten. Je kunt voor vaste werkzaamheden als bezetting van een balie ook reguliere repeterende diensten in Recras aanmaken die niet afhankelijk zijn van het aantal gasten.

Personeel wordt automatisch gemaild

Recras kijkt iedere dag of per personeelslid die nog moet worden geïnformeerd over een dienst. Stel je hebt iemand ingepland maar hij of zij moet de dienst nog bevestigen, dan zal Recras een mailtje sturen dat er nog diensten bevestigd moeten worden. Maar ook wijzigingen in begin en eindtijd zullen automatisch gemaild worden.

Personeelskwalificaties

Plan personeel in met de benodigde kwalificaties voor je activiteiten. Recras zal je hieraan herinneren tijdens het maken van de personeelsplanning en je een seintje geven als de benodigde kwalificaties niet tijdens een dienst aanwezig zijn.

Overzicht in je organisatie

Op drukke dagen kan je recreatiebedrijf een hectische bedoening zijn, waardoor je wellicht taken over het hoofd ziet. Het managementsysteem van Recras zorgt ervoor dat alle openstaande acties inzichtelijk zijn. Dit gebeurd op de homepage van jouw Recras omgeving, aan de hand van de blauwe buttons. Deze meldingen houden je op de hoogte van ongelezen e-mails, openstaande aanvragen, verlopen offertes, vervallen facturen en nog te verwerken personeelsdiensten.

Wanneer je dagelijkse alle meldingen wegwerkt, weet je dat je alle administratieve taken –van klantcontact tot en met personeelsmanagement– hebt gedaan. Als je bedrijfsvoering op orde is, heb je meer rust en overzicht in je organisatie.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.