Administratie en herinneringen

Factureer boekingen, verwerk betalingen en krijg meldingen bij verlopen betaaltermijnen.

✓ Gratis consult bij inrichting

✓ Je betaalt alleen bij boekingen

✓ Ieder moment opzegbaar

Overzicht in je administratie

Het Recras administratiesysteem geeft je een helder overzicht van te factureren boekingen, en uitstaande facturen. Met Meldingen blijf je op de hoogte verlopen betaaltermijnen en vervallen offertes. Met het gebruik van Templates handel je vervolgens alle administratieve taken met een paar klikken intuïtief en eenvoudig af.

Overzicht openstaande facturen

In jouw Recras omgeving heb je een goed overzicht van openstaande facturen en uitstaande herinneringen. Met één klik op de knop verstuur je vervolgens een bericht naar klanten met het verzoek te betalen.

Administratieve takenlijst

In jouw Recras omgeving heb je een duidelijk overzicht van openstaande administratieve acties. Zo krijg je een melding van te factureren boekingen en verlopen betaaltermijnen.

Templates voor je administratie

Offertes, facturen en herinneringen in je eigen huisstijl verstuur je eenvoudig met Templates. Ook bepaal je zelf de vervaltermijnen en verzendmomenten. Handmatig of geautomatiseerd, de keus is aan jou.

Herinner je klanten

Houd grip op vervallen facturen en verlopen offertes. Met Recras verstuur je met één klik een eerste en tweede herinnering naar je klant.

Rust en overzicht in je administratie

Op drukke dagen kan je recreatiebedrijf een hectische bedoening zijn, waardoor je wellicht administratieve taken over het hoofd ziet. Het managementsysteem van Recras zorgt ervoor dat alle openstaande acties inzichtelijk zijn. Dit gebeurd op de homepage van jouw Recras omgeving, aan de hand van de blauwe buttons. Deze meldingen houden je op de hoogte van ongelezen e-mails, openstaande aanvragen, verlopen offertes, vervallen facturen en nog te verwerken personeelsdiensten.

Wanneer je dagelijkse alle meldingen wegwerkt, weet je dat je alle administratieve taken –van klantcontact tot en met personeelsmanagement– hebt gedaan. Als je bedrijfsvoering op orde is, heb je meer rust en overzicht in je organisatie.

Voordelen van online boeken via Recras

√ Flexibele inrichten van een boekproces door middel van widgets

√ Boekingen worden alleen aangenomen op basis van beschikbaarheid

√ Facturatie en betalingen verwerk je in hetzelfde systeem

√ Boekingsinformatie, klantgegevens en werkinstructies worden gecombineerd

Naast het stroomlijnen van je reserveringen, automatiseer je met Recras ook een groot gedeelte van je bedrijfsvoering. Die combinatie zorgt voor een krachtig managementsysteem voor ieder recreatiebedrijf.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.