Leveranciers

Automatiseer het bestelproces. Van aanvraag tot en met wijzigingen, je leverancier is altijd op de hoogte.

Soepele samenwerking met je leveranciers

Door producten te koppelen aan je externe leveranciers en het contact te automatiseren zorg je voor een heldere communicatie en een soepele samenwerking. Zo worden wijzigingen en speciale aanvragen direct doorgezet naar je leverancier en ontvangt deze een paar dagen van tevoren nog een herinnering. Alles kan zowel handmatig als automatisch, precies op de manier die past bij jullie samenwerking.

Koppel je producten aan externe leveranciers

Voeg de producten die je afneemt bij externe leveranciers direct toe aan je boekproces. Zo ontvangt je leverancier direct een bericht bij een bevestigde boeking. Vanaf dat moment zal Recras je leverancier op de hoogte houden van de voortgang van de boeking.

Automatische wijzigingsmails en herinneringen

Recras houd je leveranciers op de hoogte van eventuele wijzigingen in een boeking. Als er bijzonderheden aan een boeking worden toegevoegd, zoals speciale diëten bij een cateraar of de plaatsing van een springkussen, dan ontvangt je leverancier daar een melding van. Ook verstuur je eenvoudig een automatische herinnering een paar dagen voor de activiteit.

Inloggen voor leveranciers

Je kan er voor kiezen om je leverancier te laten inloggen, met name bij leveranciers waar je wekelijks meerdere keren mee samenwerkt is dat een goede oplossing. De leverancier ziet dan alleen de onderdelen die hij of zij moet verzorgen. Lees meer over gebruikers en rechten.

Overzicht in je samenwerking met leveranciers

Op drukke dagen kan je recreatiebedrijf een hectische bedoening zijn, waardoor je wellicht taken over het hoofd ziet. Het managementsysteem van Recras zorgt ervoor dat alle openstaande acties inzichtelijk zijn. Dit gebeurd op de homepage van jouw Recras omgeving, aan de hand van de blauwe buttons. Deze meldingen houden je op de hoogte van ongelezen e-mails, openstaande aanvragen, verlopen offertes, vervallen facturen en nog te verwerken personeelsdiensten.

Wanneer je dagelijkse alle meldingen wegwerkt, weet je dat je alle administratieve taken –van klantcontact tot en met personeelsmanagement– hebt gedaan. Als je bedrijfsvoering op orde is, heb je meer rust en overzicht in je organisatie.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.