Inzicht in je prestaties

Bestudeer bezoekersaantallen, omzetten, totaal aantal geregistreerde uren en geboekte activiteiten. Vergelijk eenvoudig hoe je bedrijf presteert ten opzichte van voorgaande jaren, op productniveau én als geheel.

Zie waar je kan groeien

Met inzicht in je prestaties zie je ook de ruimte waar je nog kan groeien. Krijg overzicht van het aantal boekingen dat nog in optie staat, hoeveel openstaande facturen er nog zijn, het aantal uur aan personeel dat er staat ingepland en wat je inkoopkosten zijn.

Verkoopstatistieken

Leer meer over hoe je verkoop gaat met overzichten van het aantal boekingen, gemiddelde opbrengst per klant en omzetten per product(groep).

Bezoekstatistieken

Krijg meer informatie over je bezoekers en hun bestedingen. Zie hoeveel personen er op bezoek zijn geweest t.o. van voorgaande jaren. Hoeveel keer er een bepaald arrangement is geboekt. Wat de herkomst van je bezoekers is.

Bedrijfskosten

Houdt inzicht over de bedrijfskosten. Meet hoeveel je totale personeelskosten zijn geweest. Zie de huidige inkoopkosten en die uit het verleden.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.