Managementsysteem voor outdoor- en recreatiebedrijven

Creëer rust en overzicht in je organisatie. Biedt een uitstekende klantervaring en maak het beheer van reserveringen gemakkelijk met krachtige functies voor je organisatie.

Een combinatie van boekingen en bedrijfsvoering

Software voor het stroomlijnen van je organisatie stelt je in staat om op een soepele manier reserveringen te beheren, communicatie met je klanten te onderhouden en je medewerkers zelfstandiger te laten werken.

Prachtige offertes verstuurd met één klik

Templates zijn een krachtige functie in de Recras offerte tool. Hierdoor verstuur je offertes met één druk op de knop. Via het geïntegreerde online contactformulier kunnen klanten een aanvraag doen voor jouw activiteiten. Met de vooraf ingevulde klantgegevens maak je het voorstel persoonlijk en op maat. Klanten kunnen de offerte vervolgens online accepteren, waarna er automatisch een opdracht- of boekingsbevestiging wordt verstuurd. Eventueel uit te breiden met door jou geselecteerde bijlagen.

Meldingen en vervolgacties

Meldingen en vervolgacties zijn de basis van je bedrijfsvoering in Recras. Hiermee houd je overzicht op alle werkzaamheden die komen kijken bij het aanbieden van je activiteiten. Je krijgt een seintje bij o.a. nieuwe aanvragen, verlopen facturen, vervallen offertes, vervolgacties bij klantcontact en ook wanneer de personeelsplanning niet klopt. Door de duidelijke blauwe knoppen in jouw Recras omgeving, kunnen jij en je personeel direct zien welke acties er moeten gebeuren.

Overzicht in je administratie

Het Recras administratiesysteem geeft je een helder overzicht van te factureren boekingen, en uitstaande facturen. Met Meldingen blijf je op de hoogte verlopen betaaltermijnen en vervallen offertes. Met het gebruik van Templates handel je vervolgens alle administratieve taken met een paar klikken intuïtief en eenvoudig af.

Het Recras reserveringssysteem

Met het reserveringssysteem van Recras biedt je zorgeloos online tickets, klimplekken aan de kassa en groepsarrangementen aan. Recras zorgt ervoor dat boekingen alleen tot de maximum capaciteit op basis van actuele beschikbaarheid worden aangeboden.

Het reserveringssysteem integreer je gemakkelijk op je website. Hieronder zie je een werkend voorbeeld van hoe de boekingsmodule er voor jouw klanten uitziet. Probeer het gerust uit en maak een boeking. Als je wil weten hoe deze boeking door het systeem wordt afgehandeld, vraag dan hier een demo wachtwoord aan om in te loggen.

Rust en overzicht in je organisatie

Op drukke dagen kan je recreatiebedrijf een hectische bedoening zijn, waardoor je wellicht taken over het hoofd ziet. Het managementsysteem van Recras zorgt ervoor dat alle openstaande acties inzichtelijk zijn. Dit gebeurd op de homepage van jouw Recras omgeving, aan de hand van de blauwe buttons. Deze meldingen houden je op de hoogte van ongelezen e-mails, openstaande aanvragen, verlopen offertes, vervallen facturen en nog te verwerken personeelsdiensten.

Wanneer je dagelijkse alle meldingen wegwerkt, weet je dat je alle administratieve taken –van klantcontact tot en met personeelsmanagement– hebt gedaan. Als je bedrijfsvoering op orde is, heb je meer rust en overzicht in je organisatie.

Voordelen van een managementsysteem

√ Geef klanten snel antwoord op hun aanvragen
Verstuur razendsnel persoonlijke en op maat gemaakte offertes. In je eigen huisstijl met bijlagen zoals algemene voorwaarden en routebeschrijving.

 

√ Beheer boekingsinformatie en -communicatie op één plek
Klantgegevens, boekingsinformatie en correspondentie worden op dezelfde pagina bewaard. Hiermee behoud je een vloeiende informatieoverdracht in je organisatie.

 

√ Voorkom overboekingen met een real-time reserveringssysteem
Biedt zorgeloos online tickets, klimplekken aan de kassa en groepsaanvragen aan. Recras zorgt dat startmomenten alleen tot de maximum capaciteit worden aangeboden.

 

√ Wijs snel en eenvoudig nieuwe personeelsdiensten toe
Versimpel je personeelsmanagement. Planning, urenregistratie, communicatie en overzicht van gewerkte uren zijn allemaal voor iedereen beschikbaar. Al het personeel kan zelf inloggen en hun werkrooster inzien.

 

√ Bedrijfsstatistieken binnen handbereik
Houdt zicht op je bedrijfsresultaten. Krijg o.a. inzicht in omzetcijfers per product, gemiddelde omzet per klant, bezoekersaantallen, totale personeelskosten en inkoopkosten. Alle informatie die in Recras zit, kan je er aan de hand van statistieken ook weer uithalen.

 

√ In 5 stappen online
Voer je producten en arrangementen in, voeg startmomenten en het benodigde materiaal toe, koppel je bankgegevens met onze payment service provider, maak een communicatie workflow om reserveringen op te volgen en integreer het Recras reserveringssysteem op jouw website.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.