Reserveringssysteem trampolineparken

Automatiseer je volledige trampolinepark met Recras

De voordelen van Recras op een rijtje:

 • Alles in 1 systeem
 • Beschikbare spring plekken altijd up to date
 • Ticketverkoop op je website met iDEAL integratie
 • Geïntegreerde kassa
 • Razendsnelle offertes en bevestigingen
 • Geïntegreerde personeelsplanning
 • Bedrijfsstatistieken binnen handbereik

Snel overzicht voor je trampolinepark

Als ondernemer met een trampolinepark wil je snel kunnen schakelen op basis van drukte. Je wil nooit teveel tickets verkopen en altijd kunnen zien hoe de bezetting is. Al je tickets en activiteiten zijn razendsnel online of via de kassa te boeken. De bezettingsgraad is altijd up to date en je personeel met de juiste kwalificaties wordt ingepland. De facturen worden volledig geautomatiseerd aangemaakt en een offerte is met één druk op de knop verstuurd. Na een drukke periode wil je graag direct je statistieken inzichtelijk hebben om te kunnen anticiperen op de komende periode, onze zeer uitgebreide statistieken geven jou direct inzichtelijk hoe je er voor staat.

Integratie met website en iDEAL

Het slim bedachte boekingssysteem loodst je klant in een aantal eenvoudige stappen door het menu heen. De beschikbare hoeveelheden zijn altijd up-to-date. De hoeveelheid mailtjes en telefoontjes zal spoedig afnemen, ook het aantal klanten dat niet komt opdagen, klanten betalen immers vooraf met iDEAL.

Totaaloplossing voor de recreatiebranche

Ook in het afhandelen van grotere groepen en maatwerk boekingen is Recras sterk. In een handomdraai verstuur je een prachtige offerte en Recras houd bij wanneer deze is verlopen. Klanten worden er automatisch aan herinnerd dat ze deze offerte digitaal moeten bevestigen, je hebt hier geen omkijken meer naar. Ook kan Recras automatisch 2 dagen voor aanvang nog een mailtje naar de klant sturen. Op deze manier worden ze er nog even aan herinnerd dat ze minimaal een kwartier voordat ze gaan springen aanwezig moeten zijn. En hierbij worden ze nog gewezen op de veiligheidsvoorschriften. Recras beschikt over een geïntegreerd kassasysteem. Hiermee kunnen activiteiten, hapjes en drankjes direct worden toegevoegd aan de bestaande boekingen en worden meegenomen op een algehele factuur.

Een voorbeeld uit de praktijk

Het is maandagochtend en je wordt gebeld door een school, ze willen graag aanstaande donderdag met 6 groepen van 25 personen verdeeld over de middag langskomen. Ze hadden eerst een ander uitje gepland maar vanwege het slechte weer moeten ze nu op korte termijn een ander plan maken en willen snel schakelen.
Jij ziet direct in je planning dat je gedurende de middag deze groepen kan inplannen, je verstuurt een offerte op maat die je gedurende het gesprek al klaar had staan. De boeking wordt direct na het versturen al bevestigd en je krijgt van Recras een melding dat je de personeelsplanning moet aanvullen op die dag, met één druk op de knop worden de personeelsleden met de juiste kwalificaties gevraagd. De school heeft een fantastische dag en krijgt 10 maanden na het uitje automatisch nog een leuke mail waardoor ze worden getriggerd om er een jaarlijkse activiteit van te maken en opnieuw te boeken.

Wat zeggen de gebruikers?

Bekijk hieronder hoe het online boeken er voor jouw klanten uitziet!

Hoe Recras werkt voor jouw trampolinepark

Probeer maar eens te boeken!

Recras zal vervolgens een ticket naar jouw mailadres toesturen. Ondertussen regelt Recras het volgende voor je:

 • Zorgt dat er geen overboekingen ontstaan.
 • Plant juiste hoeveelheid personeel in.
 • Houd de financiën keurig op orde.
 • Zorgt er zonodig voor dat de keuken weet hoe laat er patat gemaakt moet worden.

Voorbeeld: Online reserveren van tickets

Voorbeeld om online een arrangement te boeken

Voorbeeld: Online reserveren van een kinderfeestje

Voorbeeld om online een kinderfeestje te boeken

Voorbeeld: Online verkoop van tegoedbonnen

Voorbeeld voor verkoop tegoedbonnen

Voorbeeld: Integratie van contactformulier, ingevulde gegevens komen in Recras!

Voorbeeld van contactformulier-integratie

*