iCal

Integreer en deel de beschikbaarheid van je aanbod op externe platformen met iCal

iCal en Recras

iCal is een online agenda. Je kunt een bepaalde iCal weergeven in je eigen online agenda of op je telefoon, maar je kunt een iCal ook delen met een externe leverancier of een website waarop jouw beschikbaarheid is te zien. Van de volgende overzichten uit Recras kun je een iCal opvragen:

  • Boekingsoverzicht
  • Geboekte producten overzicht
  • Diensten op de personeelspagina
  • Gefilterde selectie

Het mooie bij met name het boekingsoverzicht en het geboekte producten-overzicht is dat je een eerst de benodigde filters kunt toepassen, waardoor je precies het overzicht hebt dat je graag wilt hebben. Via ‘Exporteren’ rechtsboven in Recras kun je een iCal link kopiëren. Deze link pakt standaard de geselecteerde periode vooruit.

 

iCal integraties

Veel boekingssystemen kunnen omgaan met een iCal, op die manier kunnen zij jouw beschikbaarheid weergeven op een website. Dit is vooral interessant indien je via Recras een groepsaccommodatie, vakantiehuis of vergaderruimte verhuurd.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.