Wait

Laat gasten die niet meedoen met een activiteit, digitaal genieten van een groot assortiment kwalitatieve tijdschriften, lees- en luisterboeken.

Wait en Recras

Via Wait kunnen je je gasten gratis een groot assortiment aan kwalitatieve tijdschriften, lees- en luisterboeken gratis aanbieden.
In het Wait assortiment zitten meer dan 150 tijdschriften en (luister) boeken. Door het aanbieden van de digitale leesmap van Wait, krijgen je gasten gratis én onbeperkt toegang tot ruim 1500 tijdschriften, 200 boeken en 750 luisterboeken via hun eigen smartphone of tablet, zolang ze op je locatie verblijven.

Hoe werkt de koppeling

De koppeling verzamelt de voornaam en de mailadressen van jouw gasten en kan ze een dag voor de boeking alvast een mailtje sturen. Eventueel kun je zelf ook deze link meesturen in een automatische mail die je naar de gasten stuurt. De koppeling verzamelt automatisch de voornaam, het e-mailadres en de boekingsdatum. Hierdoor ben je in gelegenheid om één dag voor aanvang een automatische e-mail te sturen met informatie over het aanbod van Wait op jouw locatie én ze krijgen namens jou al vanaf dat moment (dus één dag van tevoren) toegang tot de digitale leesmap. Extra service!

Aanmelden en meer informatie

Meld je aan via jelle@wait.nl
Meer informatie is te vinden op https://wait.nl/lp/recras/

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.