Exact Online

Verstuur uitgaande facturen vanuit Recras automatisch door naar Exact Online

Exact Online en Recras

Recras factureert nagenoeg automatisch en om die reden is het verstandig om uitgaande facturen vanuit Recras te versturen. Uiteindelijk moeten de verkoopfacturen op een manier ook in het boekhoudpakket komen. Dit kan op vele manieren. Voor Recras leden met Exact Online is er een Recras Exact Online koppeling gemaakt.

 

Wat doet de Recras-Exact Online koppeling?

De koppeling synchroniseert facturen vanuit Recras met Exact Online. Hierbij worden tevens de contactgegevens vanuit Recras ingevoerd in Exact Online zodat de factuur aan het juiste contact hangt. Daarnaast worden producten vanuit Recras gesynchroniseerd met Exact Online, zodat de omzet op de juiste grootboeknummers kan worden weg geboekt.

 

Databrydge

De koppeling is gebouwd en in beheer en eigendom van het bedrijf Databrydge.

 

Meer informatie en jouw Recras koppelen?

Wil je ook graag jouw Recras koppelen aan Exact Online? Zie dan de Handleiding Recras – Exact Online koppeling, onderaan die pagina staat hoe je je kunt registreren voor het Databrydge platform. Voor het beheer en onderhoud van de koppeling worden door Databrydge abonnementskosten in rekening gebracht.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.