WordPress

Integreer Recras met WordPress

Recras en WordPress

WordPress is het meestgebruikte contentbeheersysteem (CMS) voor het maken van websites en blogs. Van alle websites die een CMS gebruiken, gebruikt meer dan 65% WordPress. De alternatieven, zoals Joomla en Drupal, worden respectievelijk door 2,5 en 2,0% van de websites gebruikt.

Door middel van de Recras WordPress-plugin is Recras eenvoudig te koppelen aan iedere WordPress-website. De volgende zaken zijn via de plugin te koppelen:

 

  • Het online kunnen boeken van een arrangement of boekproces kan via de website plaatsvinden
  • Een contactformulier uit Recras kan geïntegreerd worden op een website; ingevulde formulieren komen in Recras binnen
  • Arrangementen kunnen gepresenteerd worden op een website
  • Producten kunnen gepresenteerd worden op een website
  • Een beschikbaarheidskalender van een arrangement kan op een website getoond worden
  • Een tegoedbon-template uit Recras kan op een website verkocht worden
  • Informatie over een tegoedbon-template kan op de website gepresenteerd worden

 

Hieronder worden de diverse onderdelen nader toegelicht.

 

Online boeken van een arrangement

Ieder arrangement dat online boekbaar is kan via de plugin op jouw website geboekt worden. Het is zowel mogelijk om een lijst van arrangementen te tonen, als om een enkel arrangement vooraf in te vullen.

 

Online boeken van een boekproces

Boekprocessen is onze nieuwe flexibele manier om dingen online te boeken. Dit is naadloos te integreren in je website.

 

Contactformulier

In Recras kun je contactformulieren aanmaken. Via de plugin zijn deze te integreren in de website. Zodra een formulier wordt ingevuld door een bezoeker van de website komen de gegevens automatisch in Recras terecht.

 

Arrangementen

Je kunt op een pagina in WordPress een arrangement vanuit Recras weergeven. Het is op deze manier mogelijk om de teksten over de arrangementen te kunnen beheren in Recras.

 

Producten

Je kunt op een pagina een product vanuit Recras weergeven. Het is op deze manier mogelijk om teksten, prijzen en een afbeelding van het product volledig uit Recras te halen.

 

Beschikbaarheidskalender

Er kan een beschikbaarheidskalender van een bepaald arrangement worden weergegeven op de website. Op deze manier kun je bijvoorbeeld tonen of accommodatie nog beschikbaar is.

 

Verkoop van tegoedbonnen

Vanuit Recras kunnen tegoedbonnen worden verkocht. Deze kunnen onder Beheer worden aangemaakt als een tegoedbon-template. Indien de tegoedbon-template een link heeft om hem online te kunnen verkopen dan kan deze worden geïntegreerd met de website.

 

Informatie over een tegoedbon

De volgende eigenschappen van een tegoedbon kunnen getoond worden op de website:

  • Naam
  • Prijs
  • Aantal dagen geldig

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.