Reserveringssysteem voor klimparken

Recras is marktleider als systeem voor klimparken in Nederland. Recras heeft dan ook op elke vraag een antwoord als het om boekingenbeheer gaat.

De voordelen van ons reserveringssysteem op een rijtje

 • Ticketverkoop op je website met iDEAL-integratie

  Je gasten kunnen direct op jouw website tickets kopen en afrekenen via iDEAL of één van de andere vele betaalmogelijkheden.

 • Razendsnelle offertes en bevestigingen

  Boekingsbevestigingen in eigen huisstijl met eventuele bijlagen worden automatisch verstuurd, tevens verstuur je vanuit Recras in een handomdraai een persoonlijke en op maat gemaakt offerte.

 • Geïntegreerde kassa

  Door het geïntegreerde kassasysteem kun je zowel je tickets als de horeca direct in Recras boeken en afrekenen.

 • Beschikbare klimplekken altijd up-to-date

  Omdat Recras precies weet hoeveel plekken en materiaal er per activiteit en locatie beschikbaar zijn kun je zorgeloos je tickets aanbieden, zowel online als aan de kassa.

 • Alles in 1 systeem

  Recras automatiseert je hele bedrijf. Van offertes tot online boekingen en van bedrijfsstatistieken tot personeelsplanning.

 • Bedrijfsstatistieken binnen handbereik

  Recras geeft je direct een duidelijk en overzichtelijk van je bedrijfsstatistieken en resultaten. Indien je wat dieper in je statistieken wil duiken dan zijn de mogelijkheden hierin praktisch eindeloos.

Bekijk hoe het online boeken er voor jouw klanten uitziet

Nadat Recras is ingericht kan de het boeken van je locatie volledig worden geïntegreerd met je eigen website, klanten betalen direct met iDEAL en Recras stuurt de bevestiging. Maak hieronder maar eens een virtuele boeking. Je gegevens komen wel in onze demo-omgeving terecht, maar die worden aankomende nacht weer automatisch verwijderd.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wat zeggen de gebruikers?

Mark Mennens
Rocks n Rivers

“Sinds 2016 zijn we met Recras gaan werken en hebben we een hoop zaken weten te automatiseren en verbeteren binnen onze organisatie.”

“Zowel voor de backoffice als voor het voorbereidend en uitvoerend personeel is het systeem duidelijk, handig en prettig om mee te werken.”
verder lezen

Jelle te Loo
Watersportcentrum Vlietland

“Met Recras bepaal je zelf hoe je het programma inricht en gebruikt.”

“Recras omvat een uitgebreid en compleet aantal functies, die je soms in 5 verschillende boeking- en planningsprogramma’s bij elkaar nog niet eens kunt verwachten.”

verder lezen

Stefan Krijthe
Klimbos Ermelo

“Voor ons is Recras dé oplossing gebleken om de gehele bedrijfsvoering in één overzichtelijk systeem te hebben”

“Vooral het materiaaloverzicht is voor ons een zeer belangrijk onderdeel. Hierin wordt weergegeven hoeveel klimgordels er per instructie beschikbaar zijn en hoeveel er al zijn uitgegeven.”

verder lezen

Automatiseer je volledige klimpark met ons reserveringssysteem

Ben je geïnteresseerd in ons reserveringssysteem of wil je graag weten wat Recras voor jou kan betekenen? Laat het ons weten!