Reserveringssysteem voor zwembaden

Of je nou beperkt wordt door je locatiecapaciteit of je materialen, Recras houdt dit allemaal strak voor je in de gaten. Een overboeking is onmogelijk geworden.

De voordelen van ons reserveringssysteem op een rijtje

 • Ticketverkoop op je website met iDEAL-integratie

  Je gasten kunnen direct op jouw website tickets kopen en afrekenen via iDEAL of één van de andere vele betaalmogelijkheden.

 • Razendsnelle offertes en bevestigingen

  Boekingsbevestigingen in eigen huisstijl met eventuele bijlagen worden automatisch verstuurd, tevens verstuur je vanuit Recras in een handomdraai een offerte sturen voor een kinderfeestje op maat in het zwembad.

 • Geïntegreerde kassa

  Door het geïntegreerde kassasysteem kun je zowel je tickets als de horeca direct in Recras boeken en afrekenen. Extra’s toevoegen aan een boeking kan via de kassa in een handomdraai.

 • Ingebouwd materiaalbeheer

  Altijd op de hoogte van een kloppende beschikbaarheid doordat in elke boeking je beschikbare materialen worden doorberekend. Recras weet precies wanneer je zwembad capaciteit heeft.

 • Alles in 1 systeem

  Recras automatiseert je hele bedrijf. Van offertes tot online boekingen en van bedrijfsstatistieken tot personeelsplanning.

 • Bedrijfsstatistieken binnen handbereik

  Recras geeft je direct een duidelijk en overzichtelijk van je bedrijfsstatistieken en resultaten. Indien je wat dieper in je statistieken wil duiken dan zijn de mogelijkheden hierin praktisch eindeloos.

Bekijk hoe het online boeken er voor jouw klanten uitziet

Nadat Recras is ingericht kan de het boeken van je locatie volledig worden geïntegreerd met je eigen website, klanten betalen direct met iDEAL en Recras stuurt de bevestiging. Maak hieronder maar eens een virtuele boeking. Je gegevens komen wel in onze demo-omgeving terecht, maar die worden aankomende nacht weer automatisch verwijderd.

Wat zeggen de gebruikers?

Mark Mennens
Rocks n Rivers

“Sinds 2016 zijn we met Recras gaan werken en hebben we een hoop zaken weten te automatiseren en verbeteren binnen onze organisatie.”

“Zowel voor de backoffice als voor het voorbereidend en uitvoerend personeel is het systeem duidelijk, handig en prettig om mee te werken.”
verder lezen

Willem Jan Grijsen
Paintballwarriors

“Wij zeggen regelmatig tegen elkaar “als we Recras niet hadden was het nooit goed gekomen”. ”

“Vooral het online boekingssysteem en de personeelsplanning zijn voor ons belangrijk en neemt ons veel werk uit handen.”

verder lezen

Ineke van der Geest
Action Planet

“Het geeft voor ons een antwoord op de behoefte om klantvriendelijker bezig te zijn omdat er minder tijd gaat zitten in de processen achter de schermen en je dus meer tijd over houdt om je toekomstige gasten goed te informeren.”

“Eindelijk een systeem dat een antwoord geeft op bijna al onze vragen.”
verder lezen

Automatiseer je volledige paintball bedrijf met Recras

Ben je geïnteresseerd in ons reserveringssysteem of wil je graag weten wat Recras voor jou kan betekenen? Laat het ons weten!