Reserveringssysteem voor Outdoor en Activiteiten

Je materiaalbeheer altijd op orde, offertes op maat zijn in een handomdraai verstuurd

De voordelen van ons reserveringssysteem op een rijtje

 • Reserveringen en verkoop op je website met iDEAL-integratie

  Je gasten kunnen direct op jouw website reserveren en afrekenen via iDEAL of één van de andere vele betaalmogelijkheden. Starttijden worden op basis van beschikbaarheid getoond.

 • Razendsnelle offertes en bevestigingen

  Boekingsbevestigingen in eigen huisstijl met eventuele bijlagen worden automatisch verstuurd, tevens verstuur je vanuit Recras in een handomdraai een persoonlijke en op maat gemaakt offerte.

 • Geïntegreerde kassa

  Door het geïntegreerde kassasysteem kun je zowel je tickets als de horeca direct in Recras boeken en afrekenen.

 • Ingebouwd materiaal en locatiebeheer

  Omdat Recras precies weet hoeveel materiaal je hebt en wat je capaciteit per locatie is, zul je nooit meer voor verassingen komen te staan. Op basis van locatie en materiaal capaciteit kun je alle mogelijke beperkingen instellen.

 • Alles in 1 systeem

  Recras automatiseert je hele bedrijf. Van offertes tot online boekingen en van bedrijfsstatistieken tot personeelsplanning. Recras professionaliseert je bedrijf terwijl jij tijd over hebt voor leukere zaken.

 • Bedrijfsstatistieken binnen handbereik

  Recras geeft je direct een duidelijk en overzichtelijk van je bedrijfsstatistieken en resultaten. Indien je wat dieper in je statistieken wil duiken dan zijn de mogelijkheden hierin praktisch eindeloos.

Bekijk hoe het online boeken er voor jouw klanten uitziet

Nadat Recras is ingericht kan je Recras integreren met je eigen website. Dit kan op 2 manieren. Het contactformulier op de website kan worden geïntegreerd met Recras, zodra een formulier is ingevuld staat direct de gewenste boeking in Recras. Nadat je hebt gekeken of het qua planning past kun je In een druk op de knop de offerte versturen. Een andere manier is om online boeken te integreren met de website. Er wordt dan direct rekening gehouden met beschikbaarheid en Recras stuurt zonder tussenkomst van een medewerker het voorstel / de bevestiging naar de klant. Hieronder staat een voorbeeld van het online boeken, probeer dit maar eens. Je gegevens komen wel in onze demo-omgeving terecht, maar die worden aankomende nacht weer automatisch verwijderd.

Wat zeggen de gebruikers?

Mark Mennens
Rocks n Rivers

“Sinds 2016 zijn we met Recras gaan werken en hebben we een hoop zaken weten te automatiseren en verbeteren binnen onze organisatie.”

“Zowel voor de backoffice als voor het voorbereidend en uitvoerend personeel is het systeem duidelijk, handig en prettig om mee te werken.”
verder lezen

Willem Jan Grijsen
Paintballwarriors

“Wij zeggen regelmatig tegen elkaar “als we Recras niet hadden was het nooit goed gekomen”. ”

“Vooral het online boekingssysteem en de personeelsplanning zijn voor ons belangrijk en neemt ons veel werk uit handen.”

verder lezen

Ineke van der Geest
Action Planet

“Het geeft voor ons een antwoord op de behoefte om klantvriendelijker bezig te zijn omdat er minder tijd gaat zitten in de processen achter de schermen en je dus meer tijd over houdt om je toekomstige gasten goed te informeren.”

“Eindelijk een systeem dat een antwoord geeft op bijna al onze vragen.”
verder lezen

Automatiseer je volledige outdoor en buitensportbedrijf met Recras

Ben je geïnteresseerd in ons reserveringssysteem of wil je graag weten wat Recras voor jou kan betekenen? Laat het ons weten!