Reserveringssysteem voor verhuurbedrijven van fietsen en voertuigen zoals E-choppers en Solexen

Of er nou sprake is van individuele verhuur of groepsaanvragen, Recras heeft op elke klantvraag een antwoord.

De voordelen van ons reserveringssysteem op een rijtje

 • Reserveren en betalen op je website met iDEAL-integratie

  Je gasten kunnen direct op jouw website reserveren en afrekenen via iDEAL of één van de andere vele betaalmogelijkheden.

 • Razendsnelle offertes en bevestigingen

  Boekingsbevestigingen in eigen huisstijl met eventuele bijlagen worden automatisch verstuurd, tevens verstuur je vanuit Recras in een handomdraai een persoonlijke en op maat gemaakt offerte.

 • Geïntegreerde kassa

  Door het geïntegreerde kassasysteem kun je zowel je verhuur als de horeca direct in Recras boeken en afrekenen.

 • Ingebouwd materiaal en locatiebeheer

  Omdat Recras precies weet hoeveel materiaal je hebt en wat je capaciteit per locatie is, zul je nooit meer voor verassingen komen te staan. Ook op verschillende locaties kun je met verschillende capaciteiten werken.

 • Alles in 1 systeem

  Recras automatiseert je hele bedrijf. Van offertes tot online boekingen en van bedrijfsstatistieken tot personeelsplanning. Recras professionaliseert je bedrijf terwijl jij tijd over hebt voor leukere zaken.

 • Bedrijfsstatistieken binnen handbereik

  Recras geeft je direct een duidelijk en overzichtelijk van je bedrijfsstatistieken en resultaten. Indien je wat dieper in je statistieken wil duiken dan zijn de mogelijkheden hierin praktisch eindeloos.

Wat zeggen de gebruikers?

Mark Mennens
Rocks n Rivers

“Sinds 2016 zijn we met Recras gaan werken en hebben we een hoop zaken weten te automatiseren en verbeteren binnen onze organisatie.”

“Zowel voor de backoffice als voor het voorbereidend en uitvoerend personeel is het systeem duidelijk, handig en prettig om mee te werken.”
verder lezen

Jelle te Loo
Watersportcentrum Vlietland

“Met Recras bepaal je zelf hoe je het programma inricht en gebruikt.”

“Recras omvat een uitgebreid en compleet aantal functies, die je soms in 5 verschillende boeking- en planningsprogramma’s bij elkaar nog niet eens kunt verwachten.”

verder lezen

Robert-Jan Dissel
Actief Twente

“Recras is de kern van ons bedrijf geworden.”

“Kortingscode’s, QR codes op reserveringsbevestigingen veel nieuwe zaken zijn opgenomen in het basis product van Recras.”
verder lezen

Automatiseer je volledige Fiets- / E-chopperverhuurbedrijf met Recras

Ben je geïnteresseerd in ons reserveringssysteem of wil je graag weten wat Recras voor jou kan betekenen? Laat het ons weten!