Reserveringssysteem voor cateringbedrijven

Laat je klanten online de reservering samenstellen en Recras verstuurt het voorstel automatisch. Ook maatwerk offertes in een handomdraai.

De voordelen van ons reserveringssysteem op een rijtje

 • Razendsnelle offertes en bevestigingen

  Boekingsbevestigingen in eigen huisstijl met eventuele bijlagen worden automatisch verstuurd, tevens verstuur je vanuit Recras in een handomdraai een persoonlijke en op maat gemaakt offerte. Klanten kunnen online hun akkoord geven.

 • Nooit een overboeking

  Omdat Recras je capaciteit beheert kom je nooit meer voor verrassingen komen te staan. Recras zorgt dat er geen overboekingen meer plaatsvinden en dat je precies weet welke materialen je mee moet nemen naar een locatie.

 • Personeelsplanning is gekoppeld

  Als Recras goed is ingesteld zal Recras met een automatisch voorstel komen voor de personeelsplanning. Ook kun je Recras zo inrichten dat niet alle cateringklussen op hetzelfde tijdstip starten.

 • Beschikbaarheid altijd up to date

  Omdat Recras precies weet hoeveel ruimte er per activiteit en locatie beschikbaar is kun je zorgeloos je faciliteiten aanbieden.

 • Alles in 1 systeem

  Recras automatiseert je hele bedrijf. Van offertes tot online boekingen en van bedrijfsstatistieken tot personeelsplanning.

 • Bedrijfsstatistieken binnen handbereik

  Recras geeft je direct een duidelijk en overzichtelijk van je bedrijfsstatistieken en resultaten. Indien je wat dieper in je statistieken wil duiken dan zijn de mogelijkheden hierin praktisch eindeloos.

Wat zeggen de gebruikers?

Niels Overweg
Vakantiepark Beerze Bulten

“We maken bij Vakantiepark Beerze Bulten sinds begin 2017 gebruik van Recras voor het reserveren van onze bowlingbanen en hebben hierbij ook de boekingsstraat geïntegreerd op onze website.”

“Voor zowel ons diverse aanbod in dagrecreatie als feesten en partijen zijn we verrast door de mogelijkheden in Recras.”
verder lezen

Mark Mennens
Rocks n Rivers

“Sinds 2016 zijn we met Recras gaan werken en hebben we een hoop zaken weten te automatiseren en verbeteren binnen onze organisatie.”

“Zowel voor de backoffice als voor het voorbereidend en uitvoerend personeel is het systeem duidelijk, handig en prettig om mee te werken.”
verder lezen

Willem Jan Grijsen
Paintballwarriors

“Wij zeggen regelmatig tegen elkaar “als we Recras niet hadden was het nooit goed gekomen”. ”

“Vooral het online boekingssysteem en de personeelsplanning zijn voor ons belangrijk en neemt ons veel werk uit handen.”

verder lezen

Automatiseer je volledige cateringbedrijf met Recras

Ben je geïnteresseerd in ons reserveringssysteem of wil je graag weten wat Recras voor jou kan betekenen? Laat het ons weten!