Reserveringssysteem voor outdoor- en buitensportbedrijven

Hèt reserverings- en administratiesysteem voor de outdoor- en buitensportbranche

Laat nu ook je outdoor- en buitensporttickets en activiteiten snel en gemakkelijk online reserveren via Recras.
Omdat het via Recras heel makkelijk is om je tickets en activiteiten online te verkopen en je tevens groepsaanvragen via je website kan laten verlopen is de drempel voor je gasten weggenomen en heb jij als ondernemer weer tijd voor de leuke zaken.

Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Alles in 1 systeem
  • Offertes verstuurd in handomdraai
  • Nooit overboekingen
  • Online reserveren
  • Factuur staat automatisch klaar
  • Automatische koppeling met externe partijen (o.a. cateraars)
  • Geïntegreerde personeelsplanning
  • Automatische mails aan klanten
  • Bedrijfsstatistieken binnen handbereik
  • Volledig online

Hoe werkt het boeken via Recras bij outdoor- en buitensportbedrijven?

Je tickets zijn makkelijk en snel online boekbaar en ook aan de kassa kun je alle gasten op maat bedienen. Groepsarrangementen en schoolreisjes zijn online boekbaar en een offerte op maat is ook geen enkel probleem.

Waarom je met een outdoor- of buitensportbedrijf eigenlijk niet zonder Recras wil werken.

Met een outdoor- of buitensportbedrijf ben je vaak afhankelijk van seizoenen, weersomstandigheden en personeel op oproepbasis. Je wil snel kunnen schakelen tussen activiteiten en beschikbaar personeel. In Recras kun je al je activiteiten, materialen en locaties beheren. Recras zorgt dat personeel met de juiste kwalificaties worden ingepland. Het is belangrijk dat je een mooie – op maat gemaakte – offerte kunt sturen zonder daar veel tijd in te steken want een offerte is het visitekaartje van je bedrijf. Via Recras kun je eenvoudig een boeking samenstellen en met één druk op de knop een mooie offerte versturen. Alle activiteiten zijn te boeken op jouw website en naast reserveren kunnen tickets direct online worden betaald. Het slim bedachte boekingssysteem loodst je klant in een aantal eenvoudige stappen door het menu heen. Wanneer je klant inlogt ziet hij altijd de laatste informatie, want het boekingssysteem is altijd up-to-date. Bovendien is het als recreatieondernemer niet meer nodig om voor het reserveren een kalender bij te houden, de telefoon op te nemen of te e-mailen. Dit gebeurt vanaf nu af aan voor een groot gedeelte automatisch.

Totaaloplossing voor outdoor- en buitensportbedrijven.

Klanten worden volledig automatisch herinnerd aan gemaakte reserveringen. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar. Bovendien verhoogt het ontvangen van deze e-mail de voorpret bij je klant! Recras beschikt over een geïntegreerd kassasysteem. Hiermee kunnen activiteiten, hapjes en drankjes direct worden toegevoegd aan de bestaande boekingen en worden meegenomen op een algehele factuur. Zo heb je altijd alles compleet en voorkom je kasverschil. Ook zorgt het online reserveringssysteem ervoor dat je altijd de juiste bijlage meestuurt, zoals bijvoorbeeld een routebeschrijving of algemene voorwaarden.

Een voorbeeld uit de praktijk

Je hebt een outdoorbedrijf waar veel verschillende activiteiten op veel locaties worden aangeboden en je krijgt een aanvraag binnen voor een groep van 23 heren van een voetbalteam. Je belt de aanvrager en samen maken jullie een leuk programma voor dat weekend. Jij ziet direct in de planning dat er ruimte is. Na het samenstellen van het programma kun jij met één druk op de knop een offerte versturen. De offerte is vrijwel direct akkoord en de boeking is definitief. Recras laat jou weten dat de personeelsplanning nog niet in orde is voor die dag en laat jou direct de juiste diensten genereren en de juiste personeelsleden vragen met de juiste kwalificaties. De mannen hebben een geweldige dag. Achteraf bleken er twee afmelders, jij besluit de boeking aan te passen naar 21 personen en er staat direct een gecorrigeerde factuur klaar. Het voetbalteam krijgt 10 maanden na de boeking automatisch een leuke mail over hun vorige uitje waarna ze direct een nieuwe boeking doen.

Recras in vogelvlucht