Reserveringssysteem voor kano en bootverhuur bedrijven

Automatisering van reserveringen en administratie voor boot- en kanoverhuurbedrijven

Laat nu ook alle verhuur, materiaalbeheer en administratie door Recras regelen.

Hoe werkt het boeken via Recras bij verhuurbedrijven

Recras weet precies wat jouw voorraad is en welke tarieven er zijn ingesteld. Jouw klanten kunnen door Recras direct op jouw website iets boeken en betalen of een offerte aanvragen. Recras zorgt dat de rest in gang wordt gezet, er wordt een factuur aangemaakt of jij krijgt een melding dat er een offerte aanvraag is binnengekomen. Je kan dan samen met de klant een boeking op maat maken en met één druk op de knop een offerte versturen.

Een aantal voordelen op een rijtje

  • Online reserveren en betalen
  • Supersnelle / automatische offertes en bevestigingen
  • Geïntegreerde facturatie
  • Automatische koppeling met cateraars voor arrangementen met eten en drinken.
  • Automatische mails voor en achteraf
  • Geïntegreerde kassa
  • Geïntegreerde personeelsplanning
  • Alles in 1 systeem

Waarom je met een verhuurbedrijf eigenlijk niet zonder Recras wil werken

Voor jou als kano- of bootverhuurbedrijf is het belangrijk dat alles wat je verhuurt direct voor jou en je klanten online boekbaar is en dat je materiaalbeheer dusdanig op orde is dat je nooit onnodig nee hoeft te verkopen of iemand moet teleurstellen met een overboeking. Recras laat jouw klanten online reserveren, direct online of achteraf betalen en de facturen en offertes worden automatisch gegenereerd. Misschien heb je naast de de verhuur van boten ook nog arrangementen die je verzorgt voor groepen of heb je andere producten die je als up selling aanbiedt naast de reguliere verhuur. Al deze zaken kun je meenemen in Recras en aanbieden in een offerte of op je website.

Een totaaloplossing voor de recreatiebranche

Klanten worden volledig automatisch herinnerd aan gemaakte reserveringen. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar. Bovendien verhoogt het ontvangen van deze e-mail de voorpret bij je klant! Recras beschikt over een geïntegreerd kassasysteem. Hiermee kunnen activiteiten, hapjes en drankjes direct worden toegevoegd aan de bestaande boekingen en worden meegenomen op een algehele factuur. Zo heb je altijd alles compleet en is het bijna onmogelijk om iets niet te factureren. Ook zorgt het online reserveringssysteem ervoor dat je altijd de juiste bijlage meestuurt, zoals bijvoorbeeld een routebeschrijving of algemene voorwaarden.

Een voorbeeld uit de praktijk

Je verhuurt boten in Friesland, je hebt een aantal sloepen en een aantal grote zeilboten. De sloepen kunnen worden verhuurd aan groepen zonder begeleiding en voor de grote zeilboten gaat er altijd personeel mee. Het is donderdagochtend en er staat een mooi nazomerweekend voor de boeg, je wordt gebeld door een vriendengroep, ze willen aankomende zaterdag met 12 meiden komen varen. Jij ziet direct in de planning dat er geen sloepen meer beschikbaar zijn maar alle zeilboten zijn nog vrij, je bespreekt de details door en stuurt een offerte. Het is kort dag en de groep gaat direct akkoord. Zodra de boeking in Recras definitief is krijg je een melding van Recras. Je personeelsplanning is nog niet op orde, met één druk op de knop heb jij personeelsleden met de juiste kwalificaties gevraagd om te komen werken.

Recras in vogelvlucht