Reserveringssysteem voor evenementenlocaties

Reserverings- en administratiesysteem voor evenementenlocaties

Beschik jij over een evenementenlocatie en zoek je een systeem waarmee je je complete bedrijf kunt managen dan is Recras een goede mogelijkheid. Je kunt veel processen automatiseren en het is nagenoeg onmogelijk om nog zaken te vergeten of overboekingen te hebben.

Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Alles in 1 systeem
  • Offertes verstuurd in handomdraai
  • Nooit overboekingen
  • Automatische communicatie met externe leveranciers zoals cateraars, mensen die workshops verzorgen etc.
  • Factuur staat automatisch klaar
  • Geïntegreerde personeelsplanning
  • Automatische mails aan klanten
  • Bedrijfsstatistieken binnen handbereik
  • Volledig online

Waarom je met een evenementenlocatie eigenlijk niet zonder Recras wil werken.

Met een evenementenlocatie ben je vaak afhankelijk van externe partijen en personeel op oproepbasis. Je wil snel kunnen schakelen tussen activiteiten en beschikbaar personeel. In Recras kun je al je activiteiten, materialen en locaties beheren. Recras zorgt dat personeel met de juiste kwalificaties worden ingepland. Het is belangrijk dat je een mooie – op maat gemaakte – offerte kunt sturen zonder daar veel tijd in te steken want een offerte is het visitekaartje van je bedrijf. Via Recras kun je eenvoudig een boeking samenstellen en met één druk op de knop een mooie offerte versturen. Vaak wordt samengewerkt met externe leveranciers zoals cateringbedrijven maar ook organisaties die workshops verzorgen of vervoersmaatschappijen. Zodra de klant de offerte heeft ondertekend, stuurt Recras een mail naar de betreffende leverancier. Op die manier kun je de communicatie met externe leveranciers naar bijna 0 beperken. Fijn voor beide partijen: de leverancier komt niet ten onrechte en hij of zij kan het ook nooit vergeten.

Totaaloplossing voor evenementenlocaties

Klanten worden volledig automatisch herinnerd aan gemaakte reserveringen. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar. Bovendien verhoogt het ontvangen van deze e-mail de voorpret bij je klant! Recras beschikt over een geïntegreerd kassasysteem. Hiermee kunnen activiteiten, hapjes en drankjes direct worden toegevoegd aan de bestaande boekingen en worden meegenomen op een algehele factuur. Zo heb je altijd alles compleet en voorkom je kasverschil. Ook zorgt het online reserveringssysteem ervoor dat je altijd de juiste bijlage meestuurt, zoals bijvoorbeeld een routebeschrijving of algemene voorwaarden.

Recras in vogelvlucht