Reserveringssysteem voor bezoerscentra

Reserveringssysteem voor bezoekerscentra en VVV-kantoren

Of je nu excursies in de natuur of stadswandelingen aanbiedt; Recras organiseert de boekingen voor je.

Een aantal voordelen op een rijtje

  • Alles in 1 systeem
  • Razendsnelle offertes en bevestigingen
  • Integratie op je website
  • Online verkoop tickets
  • Automatische mailings met belangrijke laatste informatie over startlocatie en juiste kledingkeus.
  • Geïntegreerde personeelsplanning / mailings naar leveranciers.
  • Bedrijfsstatistieken binnen handbereik

Hoe werkt het boeken via Recras bij een bezoekerscentra / VVV-kantoor?

Je tickets zijn makkelijk en snel online boekbaar en ook aan de kassa kan je alle gasten op maat bedienen. Ook groepen kunnen eenvoudig online boeken en een offerte op maat is ook geen enkel probleem. Recras is volledig te integreren met je eigen website.

Waarom zou je met Recras willen werken?

Bezoekerscentra werken veel met vrijwilligers en voor veel mensen komt het werk om een excursie te organiseren erbij. Met gebruik van een systeem kost het eenmalig veel tijd om de zaken goed in te richten, maar vanaf dan regelen de bezoekers hun eigen uitje. Het enige wat je hoeft te doen, de juiste tijd van een evenement in Recras te zetten en er kan weer geboekt worden. Recras houdt keurig bij hoeveel mensen er geboekt hebben zodat de groep nooit groter wordt dan je hebt ingesteld. Geen gedoe met contant geld, want mensen betalen van tevoren online via iDEAL. Daarnaast heeft Recras vele extra’s zoals automatische mailings met belangrijke informatie voor de deelnemers.

Recras is geïntegreerd in je website waardoor iedereen overal jouw tickets en arrangementen kan boeken en direct kan afrekenen. Het slim bedachte boekingssysteem loodst je klant in een aantal eenvoudige stappen door het menu heen. Wanneer je klant inlogt ziet hij altijd de laatste informatie, want het boekingssysteem is altijd up-to-date. Bovendien is het als recreatieondernemer niet meer nodig om voor het reserveren een kalender bij te houden, de telefoon op te nemen of te e-mailen. Dit gebeurt vanaf nu af aan voor een groot gedeelte automatisch.

Een totaaloplossing voor de recreatiebranche.

Indien je ook arrangementen samenstelt in combinatie met bijvoorbeeld een restaurant dan kan Recras daar ook perfect mee omgaan. Het restaurant wordt automatisch op de hoogte gesteld van de gemaakte reservering. Ook zorgt het online reserveringssysteem ervoor dat je altijd de juiste bijlage meestuurt, zoals bijvoorbeeld een routebeschrijving of algemene voorwaarden.

Recras in vogelvlucht