Privacyverklaring Recras B.V.

25 Mei 2018

Je privacy is voor Recras B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de online dienst ‘recras.nl’ allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Als je vragen hebt of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan even contact op met Recras B.V..

Een abonnement afsluiten

Je kunt bij onze online dienst ‘recras.nl’ een betaald abonnement afsluiten, waarbij wij je persoonsgegevens gebruiken om de betaling af te handelen.
Hiervoor gebruiken wij je factuuradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, e-mailadres, NAW-gegevens en IP-adres. Deze hebben wij nodig voor het contract dat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot één jaar nadat je het abonnement hebt opgezegd en zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

Contactformulier en nieuwsbrief

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres, IP-adres, telefoonnummer en NAW-gegevens. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en daarna nog zes maanden. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden.

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen; iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.
Je e-mailadres wordt automatisch toegevoegd aan onze lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot het abonnement wordt opgezegd.

Reclame

We sturen je graag reclame over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij per e-mail of per telefoon. Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf bijvoorbeeld).

In onze online dienst zijn ‘social media buttons’ opgenomen. Hiermee kunnen beheerders van deze diensten persoonsgegevens van je verzamelen.

Cookies

Onze online dienst gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. We kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar kan ertoe leiden dat sommige onderdelen van onze online dienst niet goed meer werken.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle over wat zij met deze cookies doen. Lees daarvoor ook hun privacyverklaringen.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze online dienst gebruiken. Wij hebben hiervoor een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken over wat zij mogen bijhouden. We hebben Google niet toegestaan om de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. We laten Google bovendien de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging geregeld aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Wanneer onze online dienst wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum bovenaan deze pagina. Wij zullen ons best doen om wijzigingen ook individueel aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Gebruik daarvoor de contactgegevens onderaan deze pagina.
Je hebt de volgende rechten:

* uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
* inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
* het laten corrigeren van fouten
* het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
* intrekken van toestemming
* bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de ‘Autoriteit Persoonsgegevens’.

Contactgegevens

Recras B.V.
Helperpark 282H
9723ZA Groningen
info@recras.nl
050-2112222

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]