Wij zijn Recras

Een unieke combinatie van gedreven recreatieondernemers en slimme programmeurs.

Over Recras

Recreatiebedrijven zijn fantastisch, daar weten we alles van. Als recreatieondernemer heb je de kans om mensen een onvergetelijke dag te bezorgen door unieke activiteiten op prachtige locaties te organiseren. We weten ook hoeveel werk dat is.

Daarom zijn we in 2012 gestart met de ontwikkeling van Recras: een administratie- en reserveringssysteem voor recreatiebedrijven. Slimme software waarmee je boekingen beheert en de organisatie er omheen stroomlijnt.

Recras helpt je om bedrijfsprocessen en repeterende taken te automatiseren. Zo ben je uiteindelijk een stuk minder tijd kwijt aan administratieve processen in je bedrijfsvoering. Wat je terugkrijgt is rust, overzicht en aandacht voor de leuke dingen in je recreatiebedrijf.

Het team

Johan Blaauw

Ontwikkeling

Johan is altijd druk met de doorontwikkeling van Recras. Het schrijven van code die Recras beter maakt is wat hem blij maakt.

Hilko Kooistra

Support

Hilko helpt je graag met alle vragen die je hebt over Recras. Hij is de schakel tussen de eindgebruikers en de ontwikkelaars. Samen met het team ondersteunt hij jullie graag om Recras optimaal te gebruiken.

Sander de Jong

Ontwikkeling

Sander houdt zich graag bezig met de lay-out en interactie van Recras. Hij is daarbij altijd op zoek naar manieren om het dagelijks gebruik van het programma zo aangenaam mogelijk te maken.

Marthijn Wolting

Ambassadeur

Niemand is enthousiaster dan Marthijn als het gaat om Recras. Wil je weten wat Recras voor jouw bedrijf kan betekenen? Marthijn legt het je haarfijn uit!

Harrie Kerssies

Inrichting

Harrie is altijd bezig om bedrijfsprocessen te versimpelen en het rendement van jouw organisatie te verhogen. Hij duikt graag samen met jou in Recras en helpt deze zo efficiënt mogelijk in te richten!

Tijmen Klein

Ontwikkeling

Van de allereerste regels tot de huidige versie van Recras: Tijmens passie voor automatiseren zorgt ervoor dat hij nog altijd op zoek is naar manieren om het programma te verbeteren!

Niels Maagd

Sales

Niels vertelt je graag alles over Recras. Met zijn enthousiasme en passie wil hij graag elke recreatie-ondernemer laten zien wat Recras voor ieder bedrijf kan betekenen.

Geert Jan Schipper

Marketing

Wanneer je een tekst op deze website leest, is de kans groot dat deze door Geert Jan is geschreven. Hij zorgt er voor dat Recras goed vindbaar is, en houdt zich bezig met het stroomlijnen van ons verkoopproces.

Hedzer Oosterwal

Ontwikkeling

Hedzer is  altijd gepassioneerd over vernieuwing van de code. Hij kijkt graag vooruit om de gebruikerservaring te verbeteren en up to date te houden.

Werken bij Recras

Ben je op zoek naar leuk werk? Dan is werken bij Recras wellicht wat voor jou. In een klein team bouw je samen aan slimme software voor de recreatiebranche. Dat is dankbaar werk, want dagelijks vertrouwen ruim 1500 gebruikers op Recras voor hun werkzaamheden.

Je komt terecht in een team waarin we veel waarde hechten aan open communicatie, een gezonde werk-privé balans en een ontspannen sfeer. We gaan graag naar buiten en plannen af en toe een gezamenlijk uitje, met het jaarlijkse ‘Recras On Tour’ als hoogtepunt.

 

Openstaande vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.

Staat hier geen vacature voor jou bij, maar denk je dat je precies bij ons team past? Voel je vrij om dan een open sollicitatie te sturen naar vacatures@recras.nl

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.