Er wordt gewerkt aan een nieuwe koppeling!

Anno eind 2020 is de informatie op deze pagina enigszinds achterhaald. Er wordt gewerkt aan een nieuwe koppeling en het doel is dat deze per 1 januari 2021 in gebruik zal gaan. Ben je hierin geinteresseerd stuur dan een mail naar support@recras.nl dat je graag over de nieuwe koppeling op de hoogte wilt worden gehouden. Bekijk hier alvast de aankondiging van deze koppeling.

Recras factureert nagenoeg automatisch en om die reden is het verstandig om uitgaande facturen vanuit Recras te versturen. Uiteindelijk moeten de verkoopfacturen op een manier ook in het boekhoudpakket komen. Dit kan op vele manieren. Voor Recrasleden met Exact Online is er een Recras-Exact Online koppeling gemaakt. Op deze pagina staat meer informatie over deze koppeling.

Wat doet de Recras-Exact Online koppeling?

De koppeling synchroniseert facturen vanuit Recras met Exact Online. Hierbij worden tevens de contactgegevens vanuit Recras ingevoerd in Exact Online zodat de factuur aan het juiste contact hangt. Daarnaast worden producten vanuit Recras gesynchroniseerd met Exact Online, zodat de omzet op de juiste grootboeknummers kan worden weg geboekt.

Wat doet de koppeling niet?

De betalingen die aan een factuur zijn of moeten worden gekoppeld worden niet gesynchroniseerd. Je zult dus zowel in Recras als Exact Online de betaling aan de factuur moeten toevoegen.

Welke versies van Exact Online zijn te koppelen?

Exact Online heeft meerdere pakketten, voor de koppeling is het vereist dat er gebruik gemaakt wordt van een Exact Online pakket met de ‘Artikelen’-functionaliteit.

  • Je hebt zelf een abonnement bij Exact Online
  • Je hebt via je boekhouder/accountant een abonnement bij Exact Online

Indien je zelf een abonnement hebt, zijn hierin drie varianten mogelijk, alleen de eerste is niet te koppelen

  • Boekhouden Basis, deze is niet te koppelen.
  • Boekhouden Geavanceerd, deze is te koppelen.
  • Boekhouden Premium, deze is te koppelen.

Indien je Exact Online hebt via een boekhouder/accountant is het verstandig even aan Recras de exacte versie te communiceren om er vooraf zeker van te zijn dat deze te koppelen is.

Maximaal 1 administratie

  • Er kan maximaal 1 administratie van Exact Online worden gekoppeld aan alle gegevens in Recras.

Bijkomende Kosten

De Recras-Exact Online koppeling valt niet binnen het Recras abonnement. Het gebruik van deze koppeling kost 300 euro per jaar.

Koppeling gebruiken?

Indien je geĆÆnteresseerd bent in het gebruik van deze koppeling, kun je deze direct zonder tussenkomst van Recras Support activeren.
Klik hier om de koppeling te activeren.

Koppeling beƫindigen

Indien de koppeling geactiveerd is en je wilt deze niet langer gebruiken stuur dan een mail naar support@recras.nl