Prestop

Self-service kiosks, bestelzuilen en custom touchscreens

Prestop en Recras

Prestop is een fabrikant van self-service bestelzuilen. Via een bestelzuil van Prestop kunnen tickets worden verkocht vanuit Recras. Dit kan handig zijn om de kiosk medewerker te ontlasten. Gasten kunnen vervolgens hun activiteiten starten door hun gekochte ticket te laten scannen.

Waarom een bestelzuil?

Een aantal voordelen van een bestelzuil

  • De receptie hoeft niet permanent bemand te zijn, het bespaard tijd.
  • Je gasten kunnen rustig zelf hun producten en starttijd uitkiezen
  • Het is een visuele trigger die beter werkt dan mensen een QR code te laten scannen.
  • Je kunt eenvoudig upselling toevoegen.
  • Je voorkomt rijen achter je receptie.

Hoe werkt het?

Op de Prestop zuil draait een boekproces vanuit Recras. Jouw gasten boeken daardoor een ticket via een boekproces. Het afrekenen gaat via een Mollie pin apparaat. Er rolt nog geen ticket uit, maar de ticket wordt vervolgens naar de klant gemaild. We adviseren om wel een scherm te kopen met een bonnenprinter, zodat je in de toekomst wel gebruik kan maken van een geprinte ticket. Het pinapparaat kan niet in de regen staan, dus er moet een afdak zijn.

Om de juiste integratie-code uit Recras te halen, ga je naar het betreffende boekproces in de Recras omgeving. Vervolgens kan via de instelling ‘Integratie met website’ onder de tab ‘Integratie met bestelzuil’ de juiste integratie-code worden gekopieerd.

Gebruik maken van een bestelzuil

Een bestelzuil kun je regelen met het bedrijf Prestop, onze contactpersoon daar is Maurice (maurice@prestop.nl), het best kan je met hem contact opnemen.

Recras op een prestopscherm

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.