Reserveringssysteem voor fiets- en solexverhuurbedrijven

Automatisering van reserveringen en administratie voor fietsen- / solexverhuurbedrijven

Laat nu ook alle verhuur, materiaalbeheer en administratie door Recras regelen.

Hoe werkt het boeken via Recras bij verhuurbedrijven

Recras weet precies wat jouw voorraad is en welke tarieven er zijn ingesteld. Jouw klanten kunnen door Recras direct op jouw website iets boeken en betalen of een offerte aanvragen. Recras zorgt dat de rest in gang wordt gezet, er wordt een factuur aangemaakt of jij krijgt een melding dat er een offerte aanvraag is binnengekomen. Je kan dan samen met de klant een boeking op maat maken en met één druk op de knop een offerte versturen.

Waar is Recras sterk in

  • Verwerken van groepsaanvragen
  • Maatwerkoffertes
  • Arrangementen, al dan niet in samenwerking met restaurants
  • Geïntegreerde personeelsplanning
  • Automatische facturatie
  • Alles in 1 systeem

Waarom je met een verhuurbedrijf eigenlijk niet zonder Recras wil werken

Voor jou als fiets- of solexverhuurbedrijf is het belangrijk dat alles wat je verhuurt direct voor jou en je klanten online boekbaar is en dat je materiaalbeheer dusdanig op orde is dat je nooit onnodig nee hoeft te verkopen of iemand moet teleurstellen met een overboeking. Recras laat jouw klanten online reserveren, direct online of achteraf betalen en de facturen en offertes worden automatisch gegenereerd. Misschien heb je naast de de verhuur van rijwielen ook nog arrangementen die je verzorgt voor groepen of heb je andere producten die je als up selling aanbiedt naast de reguliere verhuur. Al deze zaken kun je meenemen in Recras en aanbieden in een offerte of op je website.

Een totaaloplossing voor de recreatiebranche

Klanten worden volledig automatisch herinnerd aan gemaakte reserveringen. Hier heb je zelf geen omkijken meer naar. Bovendien verhoogt het ontvangen van deze e-mail de voorpret bij je klant! Recras beschikt over een geïntegreerd kassasysteem. Hiermee kunnen activiteiten, hapjes en drankjes direct worden toegevoegd aan de bestaande boekingen en worden meegenomen op een algehele factuur. Zo heb je altijd alles compleet en is het bijna onmogelijk om iets niet te factureren. Ook zorgt het online reserveringssysteem ervoor dat je altijd de juiste bijlage meestuurt, zoals bijvoorbeeld een routebeschrijving of algemene voorwaarden.

Recras in vogelvlucht