Wij zeggen regelmatig tegen elkaar “als we Recras niet hadden was het nooit goed gekomen”. Wij groeien namelijk hard en dat vraagt veel van onze organisatie, capaciteit en onze bedrijfsprocessen. Met Recras hebben we dat allemaal goed onder controle en dat kan zelfs nog beter omdat wij op dit moment nog niet alle functies en mogelijkheden gebruiken.
Vooral het online boekingssysteem en de personeelsplanning zijn voor ons belangrijk en neemt ons veel werk uit handen en de (financiële) overzichten geven direct een beeld van hoe het gaat ten opzichte van voorgaande jaren.
Het Recras team is voor ons niet zomaar een bedrijf waar we een product van afnemen maar voelt echt als een partner. Ze staan altijd klaar om te helpen, kennen de sector goed en delen graag hun ervaringen op allerlei gebieden.
Ze maken jaarlijks een rondje met het hele team langs een aantal klanten/ partners. Dit jaar zijn ze ook bij ons geweest en hebben we onder het genot van een biertje ons bedrijf laten zien. Een leuke manier om elkaar beter te leren kennen en veelzeggend over de klantgerichtheid en interesse van het Recras team!
Laat je niet afschrikken door het vele invoer werk dat gedaan moet worden om het up and running te krijgen. Ook ik heb momenten gehad dat ik het niet meer zag zitten. Het is het allemaal waard en het Recras team is altijd bereid je te helpen. Ik heb ontelbare keren gebeld met vragen en geen enkele keer het “daar is hij weer” gevoel gehad. Ik raad wel aan om dit proces in de wintermaanden op te pakken en niet in het drukke recreatie seizoen.