We maken bij Vakantiepark Beerze Bulten sinds begin 2017 gebruik van Recras voor het reserveren van onze bowlingbanen en hebben hierbij ook de boekingsstraat geïntegreerd op onze website. Doordat onze gasten zelf online hun baan kunnen reserveren heeft onze receptie hier nauwelijks omkijken naar. Het uitvoerend personeel bij de bowlingbanen begrijpt het systeem goed en haalt eenvoudig overzichten en hun dagplanning uit Recras.

Naast het gebruik van Recras voor onze bowlingbanen hebben we voor de overige dagrecreatie altijd met een ander reserveringssysteem gewerkt. In onze zoektocht naar één overkoepelend reserveringssysteem voor zowel ons diverse aanbod in dagrecreatie als feesten en partijen zijn we verrast door de mogelijkheden in Recras waar we tot die tijd geen gebruik van hebben gemaakt. In het najaar van 2019 hebben we afscheid genomen van ons andere reserveringssysteem en sindsdien werken we voor zowel onze bowlingbanen als onder meer kinderfeestjes, schoolreizen en bedrijfsfeesten met Recras.

Momenteel zijn we bezig met het in Recras uitbreiden van ons aanbod in arrangementen voor feesten en partijen. Hiermee zullen alle reserveringen binnen de organisatie vanaf de start van het seizoen 2020 in één reserveringssysteem staan. In de integratieperiode hebben we, zowel telefonisch als via live-consults, veelvuldig contact gehad met Marthijn en Harrie en zijn we altijd prettig geholpen. Daarnaast zijn de Webinars op het YouTube-kanaal erg leerzaam en is de Support-functie op de website zeer uitgebreid. Bij overige vraagstukken denkt Recras graag mee in mogelijkheden en oplossingen voor het optimaliseren van het systeem en de manier van werken binnen onze organisatie.

Zowel voorbereidend als uitvoerend personeel werkt graag met het reserveringssysteem. Zodra medewerkers de Recras-filosofie begrijpen brengt dit rust en focus in hun werkzaamheden en binnen de organisatie. Daarnaast is het vrijwel onmogelijk om zaken te vergeten of om fouten te maken en zijn we dan ook zeer tevreden over Recras.