Het Team

Niels Maagd

Sales

Niels vertelt je graag alles over Recras. Met zijn enthousiasme en passie wil hij graag elke recreatie-ondernemer laten zien wat Recras voor ieder bedrijf kan betekenen.

Johan Blaauw

Ontwikkeling

Johan is altijd druk met de doorontwikkeling van Recras. Het schrijven van code die Recras beter maakt is wat hem blij maakt.

Hilko Kooistra

Support

Hilko helpt je graag met alle vragen die je hebt over Recras. Hij is de schakel tussen de eindgebruikers en de ontwikkelaars.
Samen met het team ondersteunt hij jullie graag om Recras optimaal te gebruiken.
Harrie Kerssies

Inrichting

Harrie is altijd bezig om bedrijfsprocessen te versimpelen en het rendement van jouw organisatie te verhogen. Hij duikt graag samen met jou in Recras en helpt deze zo efficiƫnt mogelijk in te richten!

Sander de Jong

Ontwikkeling

Sander houdt zich graag bezig met de lay-out en interactie van Recras. Hij is daarbij altijd op zoek naar manieren om het dagelijks gebruik van het programma zo aangenaam mogelijk te maken.

Marthijn Wolting

Ambassadeur

Niemand is enthousiaster dan Marthijn als het gaat om Recras. Wil je weten wat Recras voor jouw bedrijf kan betekenen? Marthijn legt het je haarfijn uit!

Tijmen Klein

Ontwikkeling

Van de allereerste regels tot de huidige versie van Recras: Tijmens passie voor automatiseren zorgt ervoor dat hij nog altijd op zoek is naar manieren om het programma te verbeteren!