Verbeter de organisatie van je recreatiebedrijf

Beheer boekingen, planning en klantcontact in één systeem. Stroomlijn je bedrijf met Recras.

✓ Bekijk de gratis demo

✓ Plan een vrijblijvend consult

✓ Krijg ondersteuning bij de inrichting

350+ leden

Van klimpark tot trouwlocatie. Recras is ontwikkeld voor recreatiebedrijven die activiteiten aanbieden, tickets verkopen en evenementen organiseren.

3000+ gebruikers

Van de personeelsplanner tot baliemedewerker. Recras is hét systeem voor de hele organisatie van je recreatiebedrijf.

750.000+ boekingen

Van fietsverhuur tot grootse bedrijfsuitjes. Jaarlijks worden er driekwart miljoen boekingen gedaan via Recras.

Beheer reserveringen met Recras

Het reserveringssysteem van Recras vergroot het gemak waarmee je klanten jouw activiteiten boeken. Online reserveren wordt namelijk een vloeiende klantervaring door de naadloze website integratie en automatische e-mails. Met actuele beschikbaarheid, een slimme offerte tool en handige interne boekingspagina’s heb je krachtige tools in handen om de boekingen van jouw activiteiten te beheren.

Boekprocessen

Maak van online reserveren een vloeiende klantervaring. Bouw met widgets jouw ideale boekproces. Voor losse activiteiten en de meest uitgebreide arrangementen.

Offerte op maat

Maak van je voorstel een visitekaartje. Verstuur persoonlijke offertes in enkele minuten met templates. Laat klanten het voorstel online accepteren en volg direct op met een automatisch verstuurde boekingsbevestiging.

Stroomlijn je klantcontact

Verbeter het contact met je klanten met templates en standaard e-mails. Stuur persoonlijke. Stuur voorstellen in een handomdraai, volg op met bevestigingen en vergroot de vo. klantcontact met templates en standaard e-mails. Centreer communicatie met overzichtelijke boekingspagina’s.

Verwerk je administratie met Recras

Met het administratiesysteem van Recras stroomlijn je de bedrijfsvoering van je recreatiebedrijf. Van geautomatiseerd contact met leveranciers tot het uitzetten van nieuwe personeelsdiensten. Door boekingen, planning en klantcontact samen te brengen, leid je jouw organisatie vanuit één overzichtelijk systeem.

Planning en overzichten

Met overzichten en planningen van Recras houd je zicht op de reilen en zeilen van je recreatiebedrijf. Zie eenvoudig de beschikbare startmomenten tijdens het aannemen van reserveringen. Maak de personeelsplanning op basis van bevestigde- en concept boekingen en beschikbaarheid van je personeel. Ook heb je een duidelijke overzichten over de hoeveelheid beschikbaar materiaal. Met Recras voorkom je overboekingen en ga je tegelijkertijd efficient om met materiaal en personeel.

Meldingen en vervolgacties

Meldingen en vervolgacties zijn de basis van je bedrijfsvoering in Recras. Hiermee houd je overzicht op alle werkzaamheden die komen kijken bij het aanbieden van je activiteiten. Je krijgt een seintje bij o.a. nieuwe aanvragen, verlopen facturen, vervallen offertes, vervolgacties bij klantcontact en ook wanneer de personeelsplanning niet klopt. Door de duidelijke blauwe knoppen in jouw Recras omgeving, kunnen jij en je personeel direct zien welke acties er moeten gebeuren.

Administratie en herinneringen

Het Recras administratiesysteem geeft je een helder overzicht van te factureren boekingen, en uitstaande facturen. Met Meldingen blijf je op de hoogte verlopen betaaltermijnen en vervallen offertes. Met het gebruik van Templates handel je vervolgens alle administratieve taken met een paar klikken intuïtief en eenvoudig af.

Succesverhalen – geschikt voor elk recreatiebedrijf

Beheer je boekingen, reserveringen, tickets en bedrijfsvoering in één systeem. Met Recras til je de organisatie van je recreatiebedrijf naar een hoger niveau. Door boekingsinformatie te combineren met operationele overzichten benut je je materiaal beter, plan je personeel efficiënter in en neem je boekingen aan tot de maximum capaciteit. Werken met Recras levert je tijd, blije bezoekers en geld op. Dat is wat onze leden zeggen.

Rust in je recreatiebedrijf

Bij Recras zijn we fan van procesmatig werken. Het brengt rust, overzicht en vertrouwen doordat we kunnen terugvallen op een heldere werkwijze. Vanuit die filosofie zijn we in 2012 gestart met de ontwikkeling van een gecombineerd administratie- en reserveringssysteem. Inmiddels hebben ruim 340 recreatiebedrijven zich bij ons aangesloten, omdat zij net als wij hun operationele processen willen stroomlijnen.

Ontwikkeld door recreatieondernemers

Als recreatieondernemers weten we als geen ander wat het is om een recreatiebedrijf te runnen. Daarom bouwen we alleen de tools waarvan we weten dat ze relevant zijn.

Fantastische support

We zijn dagelijks per telefoon of e-mail bereikbaar. Voor snelle support, tips & tricks en meedenken over hoe je jouw recreatiebedrijf het beste kan organiseren.

Iedere dag een beetje beter

In 6-weekse ontwikkel-periodes bouwen we aan nieuwe features en verbeteringen van Recras. Dit doen we op basis van eigen ideeën en input van onze gebruikers.

Het begint met een boeking

Het Recras systeem is gebouwd voor alle soorten recreatiebedrijven. Klein en groot. Of je nu 3 kano’s verhuurt of complexe arrangementen aanbiedt, met Recras automatiseer je jouw boekproces en de organisatie eromheen.